Triathlon Lab Coaching Services

Triathlon Lab Coaching Services

Το τρίαθλο είναι κάτι παραπάνω από μία φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, είναι τρόπος ζωής.

Για τους δεκάδες ερασιτέχνες τριαθλητές ο χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος με την μεγαλύτερη έννοια είναι η ανάγκη να τα προλάβουν όλα : Επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσωπικές και οικογενειακές στιγμές και προπόνηση σε τρία αθλήματα.

Ο χρόνος προπόνησης πρέπει να είναι απόλυτα αποτελεσματικός.

Το Triathlon Lab σας απαλλάσσει από καθημερινό άγχος διαχείρισης του χρόνου και σχεδιάζει απόλυτα εξατομικευμένα προγράμματα βάσει των υπόλοιπων υποχρεώσεών σας.

Basic Triathlon Coaching Services

Ιδανικό για όποιο επιθυμεί να ξεκινήσει με ασφάλεια την ενασχόλησή του με το Τρίαθλο.

Πλήρες εξατομικευμένο πρόγραμμα και ολιστική βοήθεια σε όλους τους τομείς της αθλητικής προετοιμασίας.

Ο αθλητής αφού συμπληρώσει σχετικό αρχείο με καθημερινές προτιμήσεις και επαγγελματικούς και προσωπικούς περιορισμούς λαμβάνει ένα πρόγραμμα που βελτιστοποιεί το αθλητικό αποτέλεσμα με λίγες ώρες προπόνησης

https://bit.ly/3tYottq

Premium Triathlon Coaching Services

Ιδανικό για αθλητές που έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους «βήματα» στο τρίαθλο και χρειάζονται να πάνε σε επόμενο στάδιο ενασχόλησης με το άθλημα του Τριάθλου.

Με αυτό το πρόγραμμα προπονητικής υποστήριξης ο αθλητής λαμβάνει όλα τα προτερήματα από το Basic πρόγραμμα αλλά επιπρόσθετα δίνεται η δυνατότητα για καθημερινή αλληλεπίδραση με τον προπονητή του και ανάλυση των προπονήσεων με στόχο την ακόμα πιο γρήγορη αθλητική εξέλιξη.

https://bit.ly/3ibPK6t

Ultimate Triathlon Coaching Services

Η απόλυτη προπονητική υποστήριξη με  πλήρες εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης, συνεχούς ολιστικής υποστήριξης, ανάλυσης των προπονήσεων, δυνατότητας μέχρι και καθημερινής υποστήριξης από τον προπονητή και επιοπρόσθετα μέχρι και σε 16 ομαδικές προπονήσεις με την επίβλεψη προπονητή.

https://bit.ly/3Il18HM

Triathlon Group Training

Για όσους έχουν επιλέξει το Basic ή Premium πακέτο προπονητικών υπηρεσιών δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν στις ομαδικές προπονήσεις με ένα πακέτο 10 ομαδικών προπονήσεων.

https://bit.ly/3KIXBEK

Προπονητής Τριάθλου
Προπονητής Τριάθλου

Written by