Κολύμβηση Open Water : Λίμνη Βουλιαγμένη 2013

Η διοργάνωση που έμεινε σε όλους μας αξέχαστη τον περασμένο Ιούνιο, έρχεται και πάλι για να δείξει γιατί χαρακτηρίστηκε από τους πιο επιτυχημένους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης στην Ελλάδα. Η ίδια οργανωτική επιτροπή, πλέον ως 4P – Sports Attitude σας προσκαλεί την Κυριακή 23 Ιουνίου (11πμ) στην Κολυμβητική Συνάντηση Λίμνη Βουλιαγμένη 2013.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα

(Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα.

Ημερομηνία: Κυριακή 23 Ιουνίου, 2013

Τόπος: Λίμνη Βουλιαγμένης, Λουτράκι (Ypanema Seaside Food & Drinks)

Ώρα Αγώνα: 11:00 π.μ.

Ώρα Προσέλευσης: 10:00π.μ.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστουν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, εγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water, απλό κολυμβητικό μαγιό ή στολή τριάθλου (ξεχωριστή κατηγορία). Πλευστικά ή κολυμβητικά

βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπως και αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες). Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:

Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική, ενώ θα υπάρχουν και ενδιάμεσα περάσματα σε κάθε γύρο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

M1 & W1 13 – 17 (ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

M2 & W2 18 – 29 (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

M3 & W3 30 – 39 (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

M4 & W4 40 – 49 (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

M5 & W5 50+ (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

Όσοι χρησιμοποιήσουν στολή τριάθλου (wetsuit), εντάσσονται στις κατηγορίες Wetsuit M & Wetsuit W (Open).

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

• 3χλμ

• 5χλμ

Ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε ένα μόνο

αγώνισμα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ:

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μέσα απ΄το νερό (ταυτόχρονα & για τα δύο αγωνίσματα), μπροστά απτο Ypanema Seaside Food & Drinks

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Μεγάλες σημαδούρες θα ορίζουν τη διαδρομή. Παραπλέον σκάφος θα δείχνει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Στην περίπτωση, που κάποιος εκ των συμμετεχόντων νιώσει αδιαθεσία και δε μπορεί να συνεχίσει, κάνει νεύμα με το σκουφάκι του, ώστε να τον εντοπίσει το διασωστικό σκάφος και να τον περισυλλέξει.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Στο χώρο μπροστά από το Ypanema Seaside Food & Drinks. Οι απονομές στους νικητές θα γίνουν μπροστά από τη γραμματεία του αγώνα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά σκουφάκια και μπλουζάκια, ενώ θα υπάρχουν δώρα από τους χορηγούς/υποστηρικτές. Όλοι θα βραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ μετά την τελετή των απονομών θα ακολουθήσει φαγητό.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για δηλώσεις έως 30/4: 25€

Για δηλώσεις από 1/5 έως 23/6: 30€

Για συλλόγους με συμμετοχή άνω των 8 αθλητών: 20€

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ:

Θα υπάρξει λεωφορείο, το οποίο θα εξυπηρετήσει όσους συμμετέχοντες επιθυμούν τη μεταφορά τους από την Αθήνα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 08:30 από την μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο και θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής στις 17:00. Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται στα 15€. Προϋπόθεση για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, είναι η συμμετοχή σε αυτή τουλάχιστον 40 ατόμων.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο limnivouliagmeni@gmail.com, καθώς και μέσω fax στο 210 9651277, έως την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Περαιτέρω πληροφορίες για την Κολυμβητική Συνάντηση Λίμνη

Βουλιαγμένη 2013, στο www.4p-sa.com και στο 697 489 0547.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message