Τα Χριστούγεννα της Βίκυς Αρβανίτη…

Τα Χριστούγεννα ήταν και θα είναι πάντα οι αγαπημένες μου γιορτές. Το κλίμα είναι παντού χαρούμενο και γιορτινό, λαμπάκια στους δρόμους και στις βεράντες των σπιτιών, τα εμπορικά κέντρα στολισμένα και φωταγωγημένα, σου φτιάχνουν τη διάθεση. Ακόμα και αυτές τις μέρες που υπάρχει τόση κατήφεια, μελαγχολία και μιζέρια στον κόσμο λόγω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στη χώρα μας.

Χρειάζεται που και που να ξεχνιόμαστε και να μπαίνουμε στο γιορτινό κλίμα των ημερών. Φυσικά δεν θα παραλείψω να αναφερθώ στα αγαπημένα μου Χριστουγεννιάτικα γλυκά, τα μελομακάρονα, μιας και δεν είμαι φαν των κουραμπιέδων! Αλλά τα πρώτα τα τσακίζω… Δυστυχώς!

Και τέλος, μία πολύ όμορφη διαδικασία από τότε που ήμουν παιδί αλλά και τώρα, είναι το στόλισμα του δέντρου και γενικά ολόκληρου του σπιτιού με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κεριά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τα τελευταία χρόνια πάντα στολίζω το δέντρο με φίλους υπό τους ήχους χαρούμενων Χριστουγεννιάτικων μελωδιών και φυσικά αρκετά νωρίς, με το που μπει ο Δεκέμβρης, ώστε να το χαρώ όσο περισσότερο γίνεται. Πάρτε μια ιδέα από αυτό που σας περιγράφω…

Πηγή : www.tlife.gr

christmas_h_633_451

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message