Atromitos Race 2020 : Διπλάσιες συμμετοχές και εξαιρετικές επιδόσεις

Κείμενο : Γιάννης Ψαρέλης – Atromitos Race 2020

Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια των διοργανωτών είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε διπλάσιες συμμετοχές  και εξαιρετικό επίπεδο αθλητών. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς καθίσταται φανερό ότι του χρόνου αναμένουμε εντυπωσιακή αύξηση στον αριθμό των αθλητών.

Μιλήσαμε με πολλούς αθλητές που συμμετείχαν και όλοι μας μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα.

Δελτίο Τύπου Διοργανωτών -Δρομείς και κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν στα αγωνίσματα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης Picco 1.200 και Μargie 3.000 μέτρα το Σάββατο, στον Silvia 3.000 μ. την Κυριακή και στον αγώνα ορεινού τρεξίματος 12.500 μέτρα με θετική υψομετρική 450μ, και στον
αγώνα δρόμου 5.000 μέτρων. Επιπλέον, τόσο οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα όσο και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν χωρίς κόστος στις αθλητικές δραστηριότητες Υoga, Pilates και τουρνουά beach volley. Την παράσταση έκλεψε όπως κάθε χρόνο το Kids aquathlon το απόγευμα του Σαββάτου.
Στους κολυμβητικούς αγώνες, μεγάλη νικήτρια του Atromitos Race Sifnos 2020 ήταν η Χριστίνα Γονίδη κερδίζοντας 4 πρώτες θέσεις στις γυναίκες και ο εντυπωσιακός και ανερχόμενος Αναστάσης Αθανασουλάκης στους άνδρες. Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν και οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Νελλη Ντελιάλη και Παναγιώτης Δημόπουλος ο οποίος κέρδισε με εντυπωσιακό χρόνο (16:01) το Picco 1200m.
Αξιοσημείωτη επίδοση κατάφερε και ο Πάνος Μπαντουβάνης ο οποίος κέρδισε επάξια την κατηγορία over
58.

Αναλυτικά:

PICCO 1200M 1ος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, 2ος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, 3ος ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΟΣ και από τις γυναίκες 1η ΚΙΡΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, 2η ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ και 3η ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΖΑΝΝΙΚΟΥ.

MARGIE 3000M 1ος ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΚΗΣ, 2ος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ, 3ος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΙΓΕΩΡΓΙΔΗΣ και από τις γυναίκες 1η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΟΝΙΔΗ, 2η ΝΕΛΛΗ ΝΤΕΛΙΑΛΗ και 3η
ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

SYLVIA 3000M 1ος ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΚΗΣ, 2ος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ
3ος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΙΓΕΩΡΓΙΔΗΣ και 1η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΟΝΙΔΗ, 2η ΝΕΛΛΗ ΝΤΕΛΙΑΛΗ και 3η ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΖΑΝΝΙΚΟΥ.

Το βράδυ του Σαββάτου οι ατρόμητοι κολυμβητές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τον κολυμβητικό νυχτερινό περίπατο ο οποίος σηματοδοτείτε από φώτα στο βυθό.

Στο Τrail Run 12,5 km είχαμε ρεκόρ συμμετοχών και ρεκόρ διαδρομής από το Χρήστο Αγνουσιώτη που τερμάτισε πρώτος σε 1:03 ξεπερνώντας το ήδη εντυπωσιακό περσινό ρεκόρ του 1:06. Δεύτερος τερμάτισε ο Χριστόφορος Πρωτοπαππας από την Κύπρο σε 1:06 και τρίτος ο Στέφανος Λεβέντης σε 1:07. Από τις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Νιόβη Σαρρή σε 1:46, δεύτερη η Χατζημήτσου Ελένη σε 1:54 και τρίτη η Δώρα Κωσκολέτου σε 1: 56.
Στον δρομικό αγώνα των 5 χλμ την Κυριακή παρά τα ανηφορικά κομμάτια της διαδρομής κι τον κόντρα αέρα που δυσκόλεψε τους αθλητές, οι συμμετέχοντες δήλωσαν ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι μετην διαδρομή. Η πρώτη θέση του αγώνα ξεκαθαρίστηκε στα τελευταία 200 μέτρα της διαδρομής με μάχη«σώμα με σώμα» και ελάχιστη διαφορά με νικητή τον Χριστοφορος Πρωτόπαππας και χρόνο 18:05.
Δεύτερος τερμάτισε ο Παναγιώτης Δημόπουλος με 18:09 και τρίτος ο Χρήστος Αγνουσιώτης ο οποίοςτερμάτισε σε 18:49. Πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Στέλλα Πριμικύρη σε 24:59, δεύτερη η ΧριστίναΦουσάντζη με χρόνο 25:28 και τρίτη η Ευφροσύνη Κρεμεζή με 25:54.
Όλα τα αποτελέσματα αγώνων του Atromitos Race Sifnos 2020 είναι κοινοποιημένα στο site.

Την έμπρακτη υποστήριξη τους στον 3ο Atromitos Race Sifnos 2020 έδειξαν τόσο οι Χορηγοί, Υποστηρικτές
και Χορηγοί Επικοινωνίας όσο και οι εθελοντές, οι οποίοι πρωταρχικό στόχο είχαν να βοηθήσουν και να
εξυπηρετήσουν όλους τους αθλητές και συμμετέχοντες.

Όσοι συμμετείχαν στα αγωνίσματα του Atromitos Race 2020 είχαν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
από την Aegean Speed Lines και την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα 70 δώρα που πρόσφεραν οι
χορηγοί και υποστηρικτές του αγώνα.

Η ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ διοργανώνει δύο αγώνες τον χρόνο.

Written by