Εύα Μπέκα : 1η θέση στο Τρίαθλο στην Επίδαυρο.

Εύα Μπέκα: Hellenic Triathlon Next Big Thing

Την πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης στο Τρίαθλο στην Επίδαυρο κατέκτησε η Εύα Μπέκα, που ίσως είναι άγνωστη σε αρκετούς καθώς δεν ασχολείται μεγάλο διάστημα με το άθλημα.

Η Εύα Μπέκα είναι μία νέα αθλήτρια που ξεκίνησε να ασχολείται με το τρίαθλο εδώ και ενάμισι χρόνο. Προπονείται με το Γιάννη Ψαρέλη και την Athens Triathlon Team.

Η Εύα μας είπε σχετικά : “Ασχολούμαι με το Τρίαθλο εδώ και ενάμισι χρόνο όχι όσο σοβαρά θα ήθελα λόγω ακαδημαϊκών σπουδών καθώς και του γεγονότος ότι πρέπει να εργάζομαι. Αρχίζει το άθλημα και γίνεται τρόπος ζωής για εμένα και ελπίζω να ασχοληθώ σοβαρά και να ανακαλύψω τα αθλητικά μου όρια»

Ο προπονητής της Γιάννης Ψαρέλης μας είπε σχετικά : “H Εύα Μπέκα είναι η μεγάλη άγνωστη του Ελληνικού Τριάθλου που εάν παραμείνει στο Ελληνικό Τρίαθλο θα γράψει τη δική της μοναδική ιστορία. Μου είχε μιλήσει σχετικά με εκείνη ο Παναγιώτης Δημόπουλος αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μία μέρα ζήτησε να έρθει να κάνει τρέξιμο μαζί μας…..

Όταν ζήτησε να κάνει ένα σετ με άλλους αθλητής και την είδα να τρέχει έμεινα πραγματικά άφωνος.

Σε συνδυασμό με την κολύμβηση της έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.

Μεγάλη ευθύνη και χαρά που προπονείται μαζί μας.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να την υποστηρίξουμε σωστά και όλο αυτό που βλέπουμε στις προπονήσεις να φανεί στους αγώνες. Νομίζω ότι εάν παραμείνει θα μιλάμε όλοι για το Big Thing του Ελληνικού Γυναικείου Τριάθλου».

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message