Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων : Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου)

Φεστιβάλ Κολύμβησης Αποστάσεων

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 (10:00 – 17:00)

Κολυμβητήριο Δήμου Αλίμου

Το Triathlon Lab σε συνεργασία με το Triathlon.gr & το Triathlonworld.gr υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου ένα μήνα πριν το Ironman Greece 70.3 διοργανώνουν την Κυριακή 8 Μαρτίου φεστιβάλ κολύμβησης με δοκιμασίες πεδίου 1900 μέτρων & 3800 μέτρων (αγωνιστικές αποστάσεις του 70.3 και του Ironman). Το φεστιβάλ απευθυνεται τόσο σε τριαθλητές όσο και αθλητές κολύμβησης master.

H εκδήλωση έχει αποκλειστικά Φιλανθρωπικό Χαρακτήρα και όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στις δομές φιλοξενίας του Δήμου. Παράλληλα θα συγκεντρωθούν παιχνίδια και ρούχα.  Αθλητές και προπονητές  της κολύμβησης και του Τριάθλου μαζί με τη Διοίκηση του Κολυμβητηρίου θα τα μοιράσουν και θα αφιερώσουν χρόνο σε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.

Στο τέλος των αγώνα όσοι αθλητές έχουν δηλώσει σχετικά μπορούν να παραμείνουν στο κολυμβητήριο και να υποβληθούν σε μία σύντομη δοκιμασία πεδίου ώστε να προσδιοριστούν οι προπονητικές τους ζώνες κατά  AIS/ ASCTA (Australian Institute of Sports/ Australian Swimming Coaches and Teachers Association) καθώς και σημαντικές κολυμβητικές παράμετροι (Ταχύτητα στη Μέγιστη Πρόσληψη, Κρίσιμη Ταχύτητα κ.λπ.) .

Ολοι οι αθλητές οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση καρδιολόγου ή κάρτα υγείας αθλητή.

Για δήλωση συμμετοχών και καταβολή του παραβόλου συμμετοχής (10 ευρώ) επικοινωνήστε με τη γραμματεία του κολυμβητηρίου (οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020) :

Τηλ. : 210 98 13 192

Email : swimmingpoolalimos@gmail.com

Written by