1η TriathlonFriends Δοκιμασία

1η TriathlonFriends Δοκιμασία στο “Okeanos Sports Centre”-Παλλήνη

Φίλοι του Τριάθλου, Τριαθλητές αλλά και wannabe-Τριαθλητές, πιστοί στις ιδέες για την προώθηση του αγωνίσματος  που μας έφεραν όλους κοντά σαν ομάδα από την 1/11/11 , θα διοργανώσουμε –ελπίζουμε με την αμέριστη βοήθεια όλων σας– την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 μια Τριαθλητική Δοκιμασία, στο «OkeanosSportsCentre» στην Παλλήνη.

Θα είναι μια δοκιμασία Τριάθλου εσωτερικού χώρου (κολύμβηση σε πισίνα, ποδήλατο σε προπονητήριο και τρέξιμο σε κλειστό χώρο με αποστάσεις κοντά σε SuperSprint Τρίαθλο.

Κολύμπι=0,5Km   –  Ποδήλατο=15Km   –   Τρέξιμο=2Km

Θα είναι μια μικρή αλλά γερή κόντρα ανάμεσα σε φίλους και έμπειρους Τριαθλητές πριν τους επίσημους αγώνες που πλησιάζουν ενώ επίσης είναι μια ευκαιρία για κάποιον καινούργιο να δοκιμάσει το συνδυασμό αυτών των 3 αθλημάτων σε ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και μια δικαιολογία να βρεθούμε για ένα καφέ.

Βάλτε λοιπόν φιλικά «στοιχήματα» και κόντρα ανάμεσα στους φίλους σας σε αναερόβια επίπεδα αλλά ενθαρρύνετε και όλους αυτούς που σας αποκαλούσαν τόσο καιρό «τρελούς» να έρθουν να δοκιμάσουν …το Τρίαθλο !!!

Συμμετοχή: 5 ευρώ όσο κοστίζει δηλαδή μια ημερήσια είσοδος στην πισίνα του OkeanosSportsCentre

Αριθμός συμμετοχών: Αυστηρά 50 αθλητές – είμαστε όλοι ερασιτέχνες και όχι διοργανωτές αγώνων, δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε περισσότερα άτομα. Ελπίζουμε να είμαστε πολλαπλάσιοι στον χώρο είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές είτε για καφέ ώστε να γνωριστούμε καλύτερα εκτός του διαδικτυακού  χώρου.

Τρόπος διεξαγωγής: σε μορφή Wave-Κύματος των 10 αθλητών, με ταυτόχρονη εκκίνηση ανά 1 ώρα

Προϋποθέσεις:

1) Ενεργή κάρτα κολυμβητηρίου ή άλλου αθλητικού σωματείου ή βεβαίωση ιατρού

2) Ποδήλατο δρόμου ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στα προπονητήρια

3) Θα μας βοηθούσε αν το ποδήλατο σας έχει κοντέρ στην πίσω ρόδα. Αν δεν έχετε πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την αίτηση εγγραφή σας

Επειδή είναι μια δοκιμασία προώθησης του Τριάθλου θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση όλων ΑΝ ο κάθε αθλητής συνοδεύεται από φίλο ή συγγενή ώστε να βοηθήσει στα transitions  αλλά και στην ομαλή διεξαγωγή της δοκιμασίας ΤΟΥ.

Χρονομέτρηση: θα υπάρχει αλλά δεν θα υπάρχουν απονομές ούτε έπαθλα. Επιτυχία για μας θα είναι να δούμε γνώριμες αλλά και νέες φάτσες είτε στην δοκιμασία είτε στον καφέ.

Ημερομηνία και ώρα αγώνα: Κυριακή 30 Μαρτίου 2014,

Ώρες εκκίνησης των Waves: 14:00,15:00,16:00,17:00 & 18:00

 

 

Τοποθεσία: OkeanosSportsCentre, 18o χλμ. Λ. Μαραθώνος, Πύλου 8, Παλλήνη, Τ.Κ 153 51,

Τρόπος εγγραφής: με email : andreas@triathlonfriends.gr

*(Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας)

*(για όσες παρέες θέλουν να διαγωνιστούν ταυτόχρονα στο ίδιο wave,ομαδικές δηλώσεις επιτρέπονται μέχρι 4 αθλητές με ταυτόχρονη εγγραφή μέσω email)

* ελπίζουμε στη συνέπεια όσων δηλώσουν συμμετοχή λόγω του περιορισμένου αριθμού αθλητών της δοκιμασίας.

 

Με εκτίμηση,

Triathlon FriendsGreece

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message