Πρώτη (1η) & Δεύτερη (2η) Θέση αντίστοιχα για Π. Δημόπουλο και Σ. Γκοτζιά της Athens Triathlon Team στο Transition3 Sprint Triathlon

Πρώτη (1η) & Δεύτερη (2η) Θέση αντίστοιχα για Π. Δημόπουλο και Σ. Γκοτζιά της Athens Triathlon Team στο Transition3 Sprint Triathlon

 

Κυριακή 9 Απριλίου 2017 – Αγώνας Τριάθλου Sprint (Σχινιάς)

 

Μετά την κατάκτηση των 2 πρώτων θέσεων της γενικής στα 5χλμ στο Λυκαβητό οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Σπύρος Γκοτζιάς  της Athens Triathlon Team (η ιστοσελίδα μας είναι χορηγός επικοινωνίας της ομάδας) κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση του αγώνα Τριάθλου Sprint που έγινε εχθές Κυριακή 9 Απριλίου στο Moraitis Sports Club στο Σχινιά.

O Παναγιώτης Δημόπουλος έκανε συνολικά 1 ώρα και 41 δευτερόλεπτα ενώ ο Σπύρος Γκοτζιάς έκανε 1 ώρα 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα.

Ρωτήσαμε το Σπύρο Γκοτζιά σχετικά με την απόδοσή του στον αγώνα και μας δήλωσε σχετικά:

“Ήταν ο πρώτος αγώνας τρίαθλου της χρονιάς και πολύ νωρίς ώστε να είμαι 100% ετοιμος αγωνιστικά.Και για αυτό ήμουν αρκετά συντηρητικός και δεν ρισκαρα.Βεβαια το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και ειμαι αρκετά ικανοποιημενος.Δυστυχώς είχα έντονες ενοχλήσεις στην σπλήνα στο τρέξιμο που μου στερισε ενα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.Συνεχιζω τις προπονήσεις με τον προπονητή μου Γιαννη Ψαρελη με επόμενο αγώνα στόχο το Spetsathlon.Ευχαριστώ πολυ τους χορηγούς μου Compressport, Powerbar, Cryosaouna-Icetube, Aquasphere, On, Powerhealth, Egalaxy.gr, Bikeme.gr».

Εξαιρετική εμφάνιση και από τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας παρότι ήταν ένας προπονητικός αγώνας και οι αθλητές συμμετείχαν χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία ή σχετικό φορμάρισμα.

O Αγώνας στέφθηκε με οργανωτική επιτυχία και ικανοποίησε με το επίπεδο οργάνωσης όλους τους συμμετέχοντες.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message