Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 : Σκυταλοδρομία 5 Χ 10χλμ για τριαθλητές στο Σχινιά.

Φτιάξε την δική σου τριαθλητική “πεντάδα” και κάνε ένα καλό δρομικό τεστ λίγο πριν την έναρξη της τριαθλητικής σαιζόν στην Ελλάδα.

Δύο γνώριμοι μας τριαθλητές ο Αλέξανδρος Αργύρης και ο Χρήστος Μαυρίκιος διοργανώνουν ένα διήμερο φεστιβάλ αντοχής όπου μεταξύ των άλλων υπάρχει και δρομική σκυταλοδρομία 5 Χ 10χλμ.

Οι ομάδες σκυταλοδρομίες μπορεί να είναι ανδρικές, γυναικείες ή μεικτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και κατηγορία Εταιρικής Σκυταλοδρομίας όπου η νικητρια ομάδα θα μπορέσει να προσφερει μέσω της διοργανωσης, δωρεά χρηματικής αξίας 250 ευρώ σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τα δικαιώματα του παιδιού.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί μια επιστημονική εκπαιδευτική ημερίδα σχετική για τα αθλήματα αντοχής όπου ομιλητές – συνεργάτες θα αναλύσουν σε παρουσιάσεις και πάνελ συζήτησης θέματα που σχετίζονται με διατροφή, ψυχολογία, εργοφυσιολογία και προπονητική.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγρεφές μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης ή τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης

Facebook: @https://www.facebook.com/AtromitosUltra

Instagram: @atro mitos_ultra_

Written by