Αγώνς κολύμβησης open water : 4ο κύπελλο εθελοντή δότη

Ημερομηνία:  Κυριακή 29 Αυγούστου 2015
Τόπος: Παραλία Καλαμάτας περιοχή Elite Hotel
Ώρα Αγώνα:  10:30 π.μ.
Ώρα Προσέλευσης:  9:30 π.μ.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, με εγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water, απλό κολυμβητικό μαγιό Πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπως και αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες). Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ:
Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική, ενώ θα υπάρχουν και ενδιάμεσα περάσματα σε κάθε γύρο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
M1 & W1             13 – 17               (ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ)
M2 & W2             18 – 29               (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
M3 & W3             30 – 39               (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
M4 & W4             40 – 49               (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)
M5 & W5             50+                     (ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

500m
1χλμ
3χλμ
Ο κάθε αθλητής έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε ένα μόνο αγώνισμα.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ:
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει έξω από το νερό (ταυτόχρονα & για τα δύο αγωνίσματα), δίπλα από τη παραλία ΝΟΚ στη Καλαμάτα.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Μεγάλες σημαδούρες θα ορίζουν τη διαδρομή. Παραπλέον σκάφος θα δείχνει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Στην περίπτωση, που κάποιος εκ των συμμετεχόντων νιώσει αδιαθεσία και δε μπορεί να συνεχίσει, κάνει νεύμα με το σκουφάκι του, ώστε να τον εντοπίσει το διασωστικό σκάφος και να τον περισυλλέξει.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Το σημείο εκκίνησης
ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Η απονομές στους νικητές θα γίνουν μπροστά από τη γραμματεία του αγώνα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά σκουφάκια και μπλουζάκια, ενώ θα υπάρχουν δώρα από τους χορηγούς/υποστηρικτές. Όλοι θα βραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
5 ευρώ

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message