Όταν το τρίαθλο συναντά τον σπορ χαρακτήρα της GLC Coupé στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

 

Σπορ πολυτέλεια με απαιτήσεις. Όταν ο τριαθλητής Παναγιώτης Δημόπουλος συνάντησε την δυναμική GLC Coupé έγιναν μία ομάδα.

 

Το τρίαθλο είναι ένα άθλημα με πολλές απαιτήσεις.

Αποτελείται από την κολύμβηση την ποδηλασία και το τρέξιμο σε διαδοχική σειρά δίχως διακοπή και το υπερυψωμένο αμάξωμα με τις “off-road” πινελιές του δημιουργήθηκε για να μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

1500 μέτρα κολύμβηση, 40 χλμ ποδηλασία και 10 χλμ τρέξιμο. Για έναν έμπειρο τριαθλητή αυτό σημαίνει εντατική προπόνηση και χρόνο.

 

Το αστέρι του τριάθλου.

Ο τριαθλητής Παναγιώτης Δημόπουλος, είναι απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα την Κολύμβηση. Είναι εκπαιδευτής Ακαδημιών κολύμβησης με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και σήμερα μας οδηγεί σε έναν από τους εξωτερικούς χώρους προπόνησης συνοδευόμενος από την επάξια συναθλήτρια την GLC Coupé.

 

Το τρίαθλο είναι ένα σύνθετο άθλημα αντοχής. Είναι απαιτητικό από θέμα διάθεσης χρόνου για την προπόνηση. Οι αγώνες του είναι συναρπαστικοί με έντονο συναγωνισμό και το τρίαθλο είναι ένα από τα σύγχρονα δημοφιλέστερα αθλήματα που συνεχώς κερδίζει κόσμο.  Όμως έδαφος κερδίζει και ο σπορ και δυναμικός χαρακτήρας της GLC Coupé που προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ανταποκρίνεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

 

Αθλητική εμφάνιση στο πίσω μέρος

Το σχεδιαστικό «επίκεντρο» της νέας έκδοσης αμαξώματος αποτελεί η γραμμή οροφής της οποίας το «τόξο» επιμηκύνεται καταλήγοντας με χαρακτηριστικό coupé τρόπο στο πίσω τμήμα. Το στυλ στο πίσω μέρος, δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα coupé γονίδια του αυτοκινήτου τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Οι τονισμένοι ώμοι, η μυώδης σχεδίαση και το φαρδύ πίσω μέρος της GLC Coupé, υπογραμμίζουν την αθλητική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Έτσι το coupé μπορεί να “αγκαλιάζει” το δρόμο και να γίνεται ένα μαζί του, όπως ακριβώς ένα με το δρόμο γίνεται και ο τριαθλητής.

 

http://www.ismailos.gr/panagiotis-dimopoulos.html

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message