Στις 11 Μαΐου το supersprint που είχε προγραμματισθεί για 1 Ιουνίου.

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών. Στις 11 Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν παράλληλα, με διαφορετική ώρα εκκίνησης, δύο συναρπαστικοί αγώνες:

  • ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SPRINT 2014
  • ΠΑΝ/ΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ SUPER SPRINT 2014 (*)

Και οι δύο αγώνες είναι ιδιαίτερα τεχνικοί και η παράλληλη διεξαγωγή τους αποτελεί μια ιδιαίτερη διοργανωτική πρόκληση για εμάς. Όπως και στο Δίαθλο οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.
Όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο στήσιμο αλλά και την ροή των δύο αγώνων για να είναι εφικτή η παράλληλη διεξαγωγή. Μόλις είναι όλα έτοιμα θα σας ενημερώσουμε με επόμενο newsletter.

 

Αυτό που είναι σίγουρο ήδη είναι ότι οι αγώνες θα έχουν διαφορετική ώρα εκκίνησης.

 

Επίσης ο αγώνας του SPRINT Τριάθλου είναι drafting και δεν θα επιτραπούν τα τριαθλητικά ποδήλατα.

 

Για τα δύο αγωνίσματα οι κατηγορίες διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής:

 

SPRINT

Ατομικό: ΠΑΝ/ΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (ΑΝ & ΓΥΝ)
Ατομικό: Open Age Groups Ανδρών & Γυναικών (Α1-Α7, Γ1-Γ3)
Ομαδικό: Open (μια κατηγορία, mixed)

 

SUPER SPRINT

Ατομικό: Open Age Groups Ανδρών & Γυναικών (Α1-Α7, Γ1-Γ3)

Ατομικό: Πανελλήνιο Εφήβων / Νεανίδων
Ομαδικό: Open (μια κατηγορία, mixed)

 

Οι τελικές κατηγορίες Αθλητών (Ανδρών, Γυναικών, Βετεράνων, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων) για κάθε αγώνα θα οριστικοποιηθούν με την επίσημη προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 

(*) Η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Super Sprint από την 01.06.2014 στις 11.05.2014, γίνεται προκειμένου να βοηθήσουμε σε έναν ιδιαίτερο σκοπό. Εάν και η Transition Sports είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των εγκαταστάσεων του Ολ. Κωπηλατοδρομίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ενημερωθήκαμε ότι οι Surfers4life θα πραγματοποιήσουν την 01.06.2014 το 2ο Φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων Καρκίνου 2014.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε παρά να σεβαστούμε και να συμβάλλουμε σε αυτή την πολύ σημαντική εκδήλωση παραχωρώντας τους χώρους.

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message