“Έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράγκμπι Sevens 2014”.

Στάμος: «Έτοιμοι για το Πανευρωπαϊκό

Πρωτάθλημα Ράγκμπι Sevens 2014

 

Αύριο στις Κερασιές Θερμαϊκού η μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος

«Είμαστε πανέτοιμοι από οργανωτικής πλευράς να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία, ακόμα μια διεθνή διοργάνωση. Θέλουμε βέβαια και η Εθνική μας ομάδα να σταθεί με αξιώσεις και να πετύχει την άνοδο – πρόκρισή της στον επόμενο γύρο, εκμεταλλευόμενη το ατού της έδρας. Τις δυνατότητες τις έχει και υπό την καθοδήγηση του Ιρλανδού ομοσπονδιακού Νάιλ Ντόχερτι μπορεί να το πετύχει».

 

Λόγια του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι, του Ευάγγελου Στάμου, αναφερόμενος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράγκμπι Sevens 2014, το οποίο θα γίνει αύριο Σάββατο, όλη την ημέρα, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο Κερασιές, του Δήμου Θερμαϊκού.

 

Οι 12 συμμετέχοντες Εθνικές ομάδες είναι αλφαβητικά του Αζερμπαϊτζάν, Αυστρίας, Βουλγαρίας, Λιχτενστάιν, Μαυροβουνίου, Ουγγαρίας, Σαν Μαρίνο, Σερβίας, Σλοβενίας, Σουηδίας, Τουρκίας και φυσικά της Ελλάδας.

 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το βράδυ, με τον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 7 μ.μ.

 

Στο πλευρό της Ομοσπονδίας του Ράγκμπι είναι από την πρώτη στιγμή που πήρε την διοργάνωση ο Δήμος του Θερμαϊκού και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιάννης Αλεξανδρής, ενώ σημαντική είναι και η υποστήριξη της Θεσσαλονίκη, ως πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, αλλά και της εταιρείας Mars.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message