Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου Λουτράκι, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου  Λουτράκι, 27 Σεπτεμβρίου 2015

 

Στην πόλη του Λουτρακίου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Τριάθλου στην Ελλάδα!

Περισσότεροι από 100 αθλητές θα μεταβούν στην περιοχή για να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο και Μεσογειακό Πρωτάθλημα Τριάθλου 2015, σε έναν συναρπαστικό αγώνα που περιλαμβάνει κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο. Οι θεατές και οι λάτρεις του ταχύτερα αναπτυσσόμενου Ολυμπιακού αθλήματος  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ορισμένους από τους καλύτερους τριαθλητές της Μεσογείου, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός του ιστού της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τo παραλιακό τμήμα της Club Hotel Casino Loutraki  και του Waves cafe.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης, το μεγάλο αθλητικό γεγονός της ITU  διοργανώνεται από την Μεσογειακή και Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, με φορέα υλοποίησης το SPORTCAMP, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το Λουτράκι ως κορυφαίο αθλοτουριστικό προορισμό.

Επίσημοι υποστηρικτές: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας &  Αγίων Θεοδώρων , Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Λουτρακίου, Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα Λουτρακίου.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 08:00 και θα ολοκληρωθεί με τις απονομές την ίδια μέρα, στις 13:00.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες:
T: +30 27440 23999, 66860, F: +30 27440 26930
E: info@triathlon1.net
U:
www.triathlon1.net
F: Triathlon1

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message