Η goRUN team είναι γεγονός!

Το goRUN, μετά από απαίτηση πολλών μελών της κοινότητάς μας, δημιουργεί την πιο σύγχρονη δρομική ομάδα προπόνησης.

Η goRUN team είναι γεγονός!

Σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Ψαρέλη και με την εμπειρία και γνώση για το πώς θέλουμε να είναι μια δρομική ομάδα και τι πρέπει να προσφέρει, δημιουργούμε το πρώτο γκρουπ της ομάδας με περιορισμένο αριθμό αθλητών (10-12 άτομα). Εκτός από τα ατομικά προγράμματα που θα παρέχονται σε κάθε έναν, τα μέλη της ομάδας θα προπονούνται και σε κοινές προπονήσεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον (στάδιο), με τον προπονητή να έχει συνεχή οπτική επαφή μαζί τους, να επιβλέπει την τεχνική τους, το ρυθμό τρεξίματός και να τους ενθαρρύνει σε κάθε επανάληψη. Ο Γιάννης θα καταγράφει την απόδοση του κάθε αθλητή σε κάθε προπόνηση και όλοι θα λαμβάνουν ενημέρωση για αυτήν.

Πολύ σύντομα θα διοργανωθεί το πρώτο workshop της ομάδας με θέμα «Running Performance Analysis», με την ευκαιρία του οποίου θα παρουσιασθούν αναλυτικότατα οι υπηρεσίες και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας διαφορετικής ομάδας τρεξίματος βασιζόμενοι στη φιλοσοφία και τις αξίες που δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα και η κοινότητα του goRUN.

Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή.

Τρέξτε, προπονηθείτε και αγωνισθείτε με την goRUN team!

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message