Δυναμική εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπριντ Τριάθλου

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

Δελτίο Τύπου 28.06.2017

Δυναμική εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπριντ Τριάθλου

 

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση τριάθλου διεξήχθη το προηγοηύμενο σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Εκεί φιλοξενήθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπριντ Τριάθλου όπου είχαμε  δυναμική εμφάνιση των αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 

Στην κατηγορία των elite ανδρών, ο Νίκος Γουϊλτζεκ  το πάλεψε και τελικά κατετάγη 44ος σε έναν αγώνα με πάρα πολύ υψηλου επιπέδου συναγωνισμό.  Είναι χαρακτηριστικό πως τον αγώνα ξεκινησαν 61 αθλητές και τερμάτισαν 50. Ο Νίκος αποτελεί ελπίδα του ελληνικού τριάθλου για το μέλλον και πλέον δείχνει πως μπορεί να σταθεί με τους καλύτερους του κόσμου.

 

Με 4 ακόμα αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα και στις  κατηγορίες των Age Group. Ο Χρήστος Γαρέφης κατέκτησε άλλη μια πρώτη θέση στην κατηγορία 60-64 ετών, 7ος ήταν ο Γιάννης Ψαρόπουλος στην κατηγορία  55-59 ετών, 18ος ο Στέλιος Ανδρεάδης στην 50-54 ετών και  43ος ο Θάνος Μπακατσιάς στην κατηγορία 40-44 ετών.

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Ελλήνων αθλητών συνεχίζονται εντός κι εκτός Ελλάδος. Το πλήρες πρόγραμμα των διοργανώσεων της Ε.Ο.ΤΡΙ. θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τριάθλου: www.triathlon-hellas.com

 

#triathlonhellas #wearetriathlon

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message