2ος Διεθνής Αγώνας Τριάθλου στην Αγία Νάπα.

Δελτίο Τύπου : Με μεγάλη επιτυχία  ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Απριλίου  ο 2ος Διεθνής αγώνας Τριάθλου στην Αγία Νάπα από τον Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέα. 200 αθλητές από χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν, η Ρωσία, η Ουκρανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Κύπρος αγωνίστηκαν σε αποστάσεις Sprint και Triathlon με ατομικές καθώς και ομαδικές συμμετοχές. Ο αγώνας έλαβε μέρος στο ατμοσφαιρικό NissiBeach και προσέλκυσε μεγάλο αριθμό θεατών οι οποίοι ενθάρρυναν τους αθλητές και χειροκρότησαν τους νικητές. Την πρώτη θέση στην κατηγορία Triathlon ανδρών κατέλαβε ο Ρώσος VladimirTurbaevskii ενώ την πρώτη θέση Triathlon γυναικών η YuliyaYelistratova από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της Αγίας Νάπας κο Γιάννη Καρούσο: «Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει ο Δήμος Αγίας Νάπας, για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής με προσφορά εμπειριών στον επισκέπτη έτσι ώστε να  καταστεί η Αγία Νάπα ως χώρος διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων»

Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ομίλου www.nireas.org

 

Αποτελέσματα:

Triathlon

 • Men
 1. Vladimir Turbaevskii
 2. Andrey Brukhankov
 3. Ilia Prasolov

 

 • Women
 1. Yuliya Yelistratova
 2. Elena Danilova
 3. Anastasia Gorbunova

Sprint Triathlon

 

 • Men
 1. Dimitri Polyanskiy
 2.  Igor Polyanskiy
 3. Vasili Krestyaninov

 

 • Women
 1. Anastasia Abrosimova
 2. Anna Burova
 3. Kseniya Levkovskaya

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message