Στην Βόννη η Εθνική μας ομάδα με 6 αθλήτριες, για το 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ

Η Εθνική μας ομάδα τσιρλίντινγκ βρίσκεται ήδη στην Βόννη της Γερμανίας, εκεί όπου αυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται το 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ με την συμμετοχή 3.000 αθλητών-τριών από 23 Ευρωπαϊκές χώρες, που θα εκτελέσουν περισσότερα από 300 συνολικά προγράμματα σε δύο μέρες γεμάτες χορό και θέαμα.

 

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν 3 ζευγάρια, τα οποία εξασφάλισαν την συμμετοχή τους κατακτώντας την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Τσιρλίντινγκ.

 

Ο λόγος για τις Βάσια Τσουλαρίδη και Μαρία Αποστολίδη (hip hop), Κατερίνα Βασιλείου και Άννα Γιουντένκο (free style pom) από τις Greek Drops, ενώ την Golden Star by Betty (ΑΓΟΠ Μυρτάλη) εκπροσωπούν οι Βίκυ Βέργη και Μάρση Τσούτση (jazz).

 

Και τα τρία ζευγάρια μας, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους αύριο Σάββατο, στο στάδιο «Telekom Dome» της Βόνης μπροστά σε 6.000 θεατές.

 

Οι χώρες που μετέχουν στο 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ είναι αλφαβητικά: Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Λευκορωσία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία, Σουηδία, Φινλανδία, Τσεχία.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message