Σκόρπισε κέφι και χαρά το 4ο ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού!

Δελτίο τύπου Mtbxpert.gr

 

 

Σκόρπισε κέφι και χαρά το 4ο ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού!

 Ένα ξεχωριστό παιχνίδι διοργανώθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στον Γέρακα από το Bike Expert με τη στήριξη τοπικών καταστημάτων και άλλων  χορηγών που ενίσχυσαν το event!

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι που έλαβε χώρα για τέταρτη χρονιά στην περιοχή και σκόρπισε το γέλιο και τη χαρά σε πλήθος κόσμους όλων των ηλικιών που συμμετείχαν. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες οργανωμένοι σε ομάδες των δύο πήραν θέση στην εκκίνηση και αφού άκουσαν προσεχτικά τις οδηγίες του παιχνιδιού, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Γέρακα για να συλλέξουν τα πολύτιμα στοιχεία με οδηγό ένα  χάρτη! Η ευφάνταστη πλοκή του παιχνιδιού και η συμμετοχή των τοπικών καταστημάτων ως σημείων στόχων έκανε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα ενώ στην πορεία οι ομάδες ανακάλυπταν καινούργιες προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουν.

Μεγάλη ικανοποίηση πήραν τα μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας  μαζί τους γονείς τους και να δουν το ποδήλατο  ως μέσο διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η γιορτή συνεχίστηκε και μετά τις απονομές αναμνηστικών και συμβολικών δώρων στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες με πλούσια εδέσματα και κληρώσεις δώρων. Μία ξεχωριστή  ποδηλατική εμπειρία, μία νότα χαράς στην αστική καθημερινότητα!

Τα αποτελέσματα και οι νικητές: http://www.mtbxpert.gr/results-hunt-13.html

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message