Τετάρτη 13/10/2021 (21:00) Triathlon Lab Webinar: My Team

Τετάρτη 13/10/2021 (21:00) Triathlon Lab Webinar: My Team

Το Triathlon Lab φιλοξενεί τον κ.Σερελέα Δημήτρη, ιδρυτή του myTeam.

Το myTeam είναι μια καινοτόμα εφαρμογή ψηφιακού μετασχηματισμού για αθλητικά σωματεία και επιχειρήσεις. Ιδρύθηκε το 2020 και αριθμεί πάνω από 4.500 χρήστες στο σύντομο διάστημα που είναι στον αέρα. Σαν εφαρμογή προσφέρει την δυνατότητα ψηφιοποίησης της επικοινωνίας και των καθημερινών διαδικασιών της διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών ενός συλλόγου.

To Webinar αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει τους αθλητές Τριάθλου (και όχι μόνο) στη χρήση αυτής της καινοτόμου εφαρμογής/ λογισμικού ώστε να διευκολυνθεί και να βελτιστοποιηθεί η επικοινωνία τους με τους προπονητές τους καθώς και να μπορούν μέσα από μία πολύ εύχρηστη και ελκυστική εφαρμογή να έχουν άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε σχετίζεται με την ενασχόλησή τους με το Τρίαθλο.

Ο Γιάννης Ψαρέλης, ιδρυτής του Triathlon Lab μας δήλωσε σχετικά: «Η φιλοσοφία μας είναι η συστηματική χρήση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών σε όλα τα επίπεδα της αλληλεπίδρασης με τους αθλητές και πελάτες μας. Στόχος η βελτιστοποίηση της αλληλεπίδρασης μαζί τους αλλά και της ολιστικής υποστήριξης τους. Ευχαριστούμε τον κ.Σερελέα που θα είναι μαζί μας σε αυτό το σεμινάριο. Πολύ μεγάλη μας χαρά που μία Ελληνική Εταιρεία έχει δημιουργήσει κάτι τόσο εξαιρετικό.

Για να συμμετέχετε στο σεμινάριο παρακαλούμε στείλτε τα στοιχεία σας στο : info@triatlhonlab.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για το Triathlon Lab :

Τηλ. 2109838364

Κινητό : 6937170260

Written by