Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της North Face.

Διασημότητες από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, fashion bloggers και δημοσιογράφοι, έσπευσαν τη Δευτέρα στο GoldenHall, στο Μαρούσι, για τα εγκαίνια του νέου, εντυπωσιακού καταστήματος της εταιρείας TheNorthFace.

 

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της ένδυσης και του εξοπλισμού στην ύπαιθρο, συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά στην Ελλάδα, με την προσθήκη ενός flagship store, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα της στην αγορά. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα, υπό τις μουσικές της guestdjΝίκης Χάγια, να θαυμάσουν την  ιδιαίτερη κατασκευή από πάγο (ice bar), στην οποία ξεχώριζε το σκαλισμένο λογότυπο της The North Face, από όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν το αγαπημένο ζεστό ποτό των σκιέρ, gluhwein, ενώ επίσης, είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

 

Μεταξύ άλλων, στο νέο κατάστημα της TheNorthFace, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, παρευρέθησαν διασημότητες όπως οι Ελεονώρα Μελέτη, Νικολέττα Ράλλη, Ελένη Καρποντίνη, Βασίλης Κικίλιας, Σόφη Πασχάλη, Άννα Πρέλεβιτς, Κώστας Φραγκολιάς, Αννίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Τζέλη Σκαρλάτου, Ραμέλ Κάρι, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ, καθώς και οι αθλητές της TNF Άρης Θεοδωρόπουλος και Ranelle McCoy.

 

Με το πέρας των εγκαινίων, ο BrandManagerτηςTheNorthFace, κ. Μανώλης Μαυροειδής, δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό στρατηγικό βήμα για εμάς, να συνεχίζουμε να επενδύουμε και να στηρίζουμε την ελληνική αγορά, σε μία περίοδο, ιδιαίτερα δύσκολη για όλο τον κόσμο. Η TheNorthFace, θα βρίσκεται στο κέντρο των αγορών, εδώ στο GoldenHall, με το νέο της κατάστημα, προσφέροντας τα προϊόντα της, με σκοπό να ακολουθεί και να πληροί πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών και των πελατών της. Ευχόμαστε το νέο μας κατάστημα να φέρει κοντά μας περισσότερους φίλους, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν ποτέ να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν το καλύτερο προϊόν για αυτούς, καθώς όπως αναφέρουν και οι fansτης εταιρείας μας, youmustneverstopexploring».

 

Την εκδήλωση των εγκαινίων υποστήριξε η εταιρεία Era Nuts, Herbs and Spices που προσέφερε φρέσκους ξηρούς καρπούς και ποικιλίες αποξηραμένων φρούτων στους καλεσμένους.

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message