Με το προπονητικό γκρουπ του Γιάννη Ψαρέλη θα συνεχίσει ο Μάνος Μοίρας

Ο αθλητής Τριάθλου Μάνος Μοίρας (ανήκει και αγωνίζεται για το Σύλλογο Τριάθλου της Χαλκίδας) προστέθηκε στην ομάδα των Τριάθλητών, την ευθύνη της προπόνησης των οποίων έχει ο προπονητής Γιάννης Ψαρέλης.

O Μάνος είναι 34 ετών, έχει γεννηθεί στο Μαρούσι και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών ( Τ.Ε.Φ.Α.Α). Η αθλητική του δράση ξεκίνησε σε ηλικία 6 ετών, με το άθλημα της κολύμβησης. Από τις σημαντικότερες επιτυχίες του στην κολύμβηση είναι η επίτευξη πανελλήνιου ρεκόρ με την ομάδα του Ηλυσιακού  στην σκυταλοδρομία 4Χ100 σε μικτή ομαδική κατηγορία παμπαίδων Α σε ηλικία 14 ετών.

Μετέπειτα ασχολήθηκε με το canoe kayak slalom σε επίπεδο πρωταθλητισμού όπου ήταν μέλος της εθνική μας ομάδας συμμετέχωντας σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα.

Ασχολείται επαγγελματικά με το personal training και την ενδυνάμωση αθλητών και ομάδων.

Ο Μάνος μας δήλωσε σχετικά : «Από τις αρχές Οκτωβρίου ξεκίνησα τη συνεργασία με το Coach Ψαρέλη και δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαι ενθουσιασμένος καθώς είναι αρκετά καινοτόμα, εξειδικευμένη και εξατομικευμένη η προπονητική προσέγγιση που ακολουθείται. Ο Coach είναι παλαιάς κοπής όσο αφορά την διάθεση να είναι ελέγχει όλους τους τομείς προετοιμασίας του αθλητή και να έχει για κάθε αθλητή του ένα μακρινό ορίζοντα αλλά συνάμα είναι πολύ μοντέρνος εφαρμόζοντας πολύ μοντέρνα – αλλά και απαιτητικά προπονητικά πρωτόκολλα».

O Coach Ψαρέλης δήλωσε σχετικά : «O Μάνος έχει πολύ υψηλού επιπέδου γνώσεις προπονητικής και έχει σωματειακή εμπειρία κάτι που θα διευκολύνει πολύ τη συνεργασία μας. Από την πρώτη μας προπονητική εμπειρία στους αγωνιστικούς χώρους διαπίστωσα ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σημαντικά. Ξεκινάμε σήμερα Οκτώβριο του 2019 και θα βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα στο τέλος του Νοεμβρίου 2020, όπου ελπίζουμε να είναι σε ένα άλλο επίπεδο προπονητικά».

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message