Τα προϊόντα GU διαθέσιμα στο eshop του Triathlon Lab (www.triathlonlab.gr)

Τα προϊόντα GU διαθέσιμα στο eshop του Triathlon Lab (www.triathlonlab.gr)

Triathlon Lab: An Authorized Reseller

Η ενυδάτωση και η διατροφή την ημέρα του αγώνα είναι καταλυτικής σημασίας στους αγώνες Τριάθλου. Το Triathlon Lab επέλεξε και θα διαθέτει τα προϊόντα της GU μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα (https://triathlonlab.gr/product-category/sports-nutrition-body-care/)

Η GU είναι o επίσημος συνεργάτης του Ironman Greece 70.3 και τα προιόντα της θα είναι σε όλους τους σταθμούς ανεφοδιασμού του αγώνα. Το Triathlon Lab προχωράει στη συνεργασία με την GU και βοηθάει τους τριαθλητές να επιλέξουν τα σωστά προιόντα για κάθε προπόνηση καθώς τους αγώνες που θα λάβετε μέρος.

Ο ιδρυτής του Triathlon Lab Γιάννης Ψαρέλης : «Πέρα από την αδιαμφισβήτητη αξία και αποδοχή των προϊόντων GU για εμάς είναι σημαντικό ότι η αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από αγώνες Τριάθλου και κυρίως Ironman και μπορεί να μας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πελάτη. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κάθε αθλητής μας την σημασία που έχει ένα σωστό διατροφικό πλάνο και πως αυτό πρέπει να σχεδιάζεται για τους αγώνες μεγάλης απόστασης.

Εμείς δεν εμπορευόμαστε μόνο τα διατροφικά προιόντα αλλά παρέχουμε λύσεις όσο αφορά το πλάνο ενυδάτωσης και διατροφής για το 70.3.

Άσχετα με ποιας εταιρείας προϊόντα οι τριαθλητές χρησιμοποιούν σε κάθε αγώνα Ironman ή 70.3 συμμετέχουν είναι χρήσιμο έως και απαραίτητο να έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα που θα υπάρχουν στα Aid Stations.

Το εναλλακτικό πλάνο της χρήσης των προιόντων των Aid Stations έχει αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητο.

Αποκτήστε τα GU μέσω του Triathlon Lab και φτιάξτε το εξατομικευμένο σας πλάνο διατροφής για την ημέρα του αγώνα

Triathlon Lab Athens

Eshop : www.triathlonlab.gr

Email : info@triathlonlab.gr

Tel. +30 6937170260

Written by