Η UPS επίσημος προμηθευτής των Special Olympics 2015

Η UPS ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
SpecialOlympics 2015
ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

 

Πτήση της UPSμετεφερε τη Φλόγα της ΕλπίδαςTM από την Ελλάδα στις ΗΠΑ

Η UPS στηρίζει τους αγώνες μέσω της παροχής υπηρεσιών logistics και εθελοντών

 

ΑΘΗΝΑ, 26 Μαΐου, 2015 – Η UPSανακοίνωσε ότι θα είναι επίσημος προμηθευτής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2015 στο Λος Άντζελες (LA2015).  Ως επίσημος Προμηθευτής των Αγώνων, η UPS θα προσφέρει δωρεάν  υπηρεσίες logistics, αποθηκευτικής, καθώς και εθελοντές σε υποστήριξη των Αγώνων που θα φιλοξενήσουν 7.000 αθλητές και 3.000 προπονητές στο Λος Άντζελες, από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, 2015.

 

Οι αερογραμμές της UPSμετέφεραν τη Φλόγα της ΕλπίδαςTM (FlameofHopeTM )από την Αθήνα στην Ουάσινγκτον. Πέραν του τακτικού πληρώματος της πτήσης, τη φλόγα, η οποία ταξίδεψε στις τέσσερις ειδικά σχεδιασμένες λάμπες,  συνόδευσε υπηρεσιακός πιλότος της UPS, υπεύθυνος να κρατήσει τη Φλόγα αναμμένη  καθ’ όλη τη διάρκεια της υπερατλαντικής πτήσης. Η UPSμετέφερε τις λάμπες στην επιτροπή των SpecialOlympics στην Ουάσινγκτον, έτσι ώστε να ξεκινήσει η λαμπαδηδρομία LawEnforcementTorchRun® των Special Olympics.

 

Το ταξίδι της Φλόγα της ΕλπίδαςTM ξεκίνησε από την Αθήνα, μέσω αεροσκάφους της UPS. Η Φλόγα έκανε μία ενδιάμεση στάση στο σταθμό της UPS στο Αεροδρόμιο Κολωνίας Βόννης, προτού αναχωρήσει για τις Η.Π.Α. Η πτήση των αερογραμμών της UPSπροσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας στις 19 Μαΐου και η φλόγα μεταφέρθηκε  με όχημα της UPS στην Ουάσινγκτον. Αργότερα την ίδια μέρα, η φλόγα παραδόθηκε από τη UPS στην SpecialOlympics.

 

Επιπρόσθετα, η UPS θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στο κλάδο των logistics,  στο συντονισμό της παραλαβής, καταγραφής, οργάνωσης και κίνησης  των δεμάτων και των φορτίων από πολλαπλές τοποθεσίες στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια προς όλους τους χώρους των  Αγώνων SpecialOlympics. Η εταιρεία θα διαθέσει επίσης δωρεάν αποθηκευτικό χώρο εμβαδού 930 περίπου τμ, για την αποθήκευση εξοπλισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας των αγώνων.  Οι εθελοντές της UPS θα χρησιμοποιούν τις ίδιες υπηρεσίες απογραφής και εντοπισμού που προσφέρει η εταιρεία καθημερινά στους πελάτες της ανά τον κόσμο, με σκοπό τη γρήγορη ανεύρεση και ανάκτηση των δεμάτων και φορτίων των Αγώνων.

Ο NoelMassie, Πρόεδρος της UPS στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics. Ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε τους αθλητές από όλο τον κόσμο, που αποτελούν πηγή έμπνευσης.»

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της UPS περιλαμβάνουν:

  • Μεταφορά δέκα οχημάτων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες και της Κομητείας του Λος Άντζελες, μέσω της υπηρεσίας Autogistics της UPS, για χρήση κατά τη διάρκεια της ταυτόχρονης λαμπαδηδρομίας  ανά τις Η.Π.Α.
  • Τρία στελέχη της εταιρείας, με εξειδίκευση στους κλάδους των logistics και της διοίκησης , υπεύθυνα για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της μεταφοράς αθλητικού εξοπλισμού για περίπου 10.000 αθλητές προς 11 διαφορετικές τοποθεσίες ανά την πόλη του Λος Άντζελες.
  • Οδηγούς της UPS, εντεταλμένους με την ταχεία μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού σε πολλαπλούς χώρους.
  • Ιδιωτικές αποθηκευτικές υπηρεσίες για την αποθήκευση, εντοπισμό και ανάκτηση αθλητικού εξοπλισμού.
  • Περισσότερους από 300 εθελοντές από τη UPS, οι οποίοι θα προσφέρουν 72.000 ώρες υποστηρικτικών υπηρεσιών.

 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι φετινοί Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics θα είναι για τη φετινή χρονιά το μεγαλύτερο αθλητικό και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος γεγονός παγκοσμίως και το μεγαλύτερο μεμονωμένο γεγονός που φιλοξενεί το Λος Άντζελες, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984.

 

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message