Προπονητικό Camp Τριάθλου, Lyttos Beach Hotel & Sports Center (Κρήτη) – Πέμπτη 25 έως και Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024

Προπονητικό Camp Τριάθλου, Lyttos Beach Hotel & Sports Center (Κρήτη)

Πέμπτη 25 έως και Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024

Μετά την πολύ επιτυχημένο Προπονητικό Camp Τριάθλου τον Μάρτιου του 2024 στο μοναδικό για το ελληνικά δεδομένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο Lyttos Sports Center -που άφησε ικανοποιημένους προπονητές και αθλητές της καλύτερης ομάδας Τριάθλου «Athens Triathlon Team” – ανακοινώθηκε το δεύτερο camp για τον Οκτώβριο.

Από Πέμπτη 25 έως και Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024 Τριαθλητές από όλο τον κόσμο αναμένεται να έρθουν μαζί με τις οικογένειές τους στο Lyttos Beach Hotel για να προπονηθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Sports Center

Στόχος είναι το camp να προσελκύσει και ξένους αθλητές. Ο διοργανωτής των camp και με διεθνή προπονητική καριέρα στο Τρίαθλο Γιάννης Ψαρέλης μας είπε σχετικά :

«Το Lyttos Beach Sports Center ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο γιατί έχει πολύ υψηλού επιπέδου μοντέρνες αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά κυρίως γιατί ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου κ.Σαπουνάκης είναι ένας άνθρωπος που είναι παθιασμένος με τον αθλητισμό και συνάμα έχει ξεκάθαρο όραμα για τον αθλητικό τουρισμό για την Κρήτη.

Προσωπικά πρώτη φορά ως αθλητής και προπονητής επισκέπτομαι Ξενοδοχείο στην Ελλάδα που τα πάντα να λειτουργούν για να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των προπονητών και αθλητών.

Εκ μέους όλων των αθλητών και προπονητών θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη τη διεύθυνση αλλά και το προσωπικό του Lyttos Beach Hotel & Sports Center για την υλοποίηση του πρώτου camp.

Ο στόχος μας είναι να προσελκύσουμε αθλητές από  όλο τον κόσμο, κυρίως  από τις ΗΠΑ, όπου το Τρίαθλο είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο»

Για να συμμετέχετε στο προπονητικό camp μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Athens Triathlon Lab στα εξής στοιχεία.

Tel  2109838364 Mobile : 6937170360

Email : info@triathlonlab.gr & smartsportcoach@hotmail.com

www.triathlonlab.gr – www.triathlonworld.gr

Για εγγραφές

Written by