Γ. Πρίντεζης: Τελευταίες… πινελιές για το SYRATHLON 2019

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Syrathlon 2019. Η Σύρος βάζει τις τελευταίες… πινελιές εν αναμονή της άφιξης των μεγαλύτερων Ελλήνων και ξένων τριαθλητών το τριήμερο 28-30 Ιουνίου. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου σε θέματα Αθλητισμού, Γουλιέλμος Πρίντεζης, απευθύνει πρόσκληση σε όλους, για μια αθλητική εμπειρία σε ένα… υπαίθριο μουσείο! Στην Ερμούπολη, την οποία μαζί με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό, έχουν αναδείξει εδώ και τέσσερα χρόνια σε έναν από τους κορυφαίους τριαθλητικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Πριν δέκα ημέρες, ο Δήμος Σύρος-Ερμούπολης κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στα Tourism Awards 2019 στην κατηγορία Specialty Travel / Aθλητικός Τουρισμός. Το βραβείο παρέλαβε ο Γουλιέλμος Πρίντεζης, ο άνθρωπος που είναι επιφορτισμένος με τα αθλητικά δρώμενα στην δημοτική Αρχή της «Αρχόντισσας των Κυκλάδων».

 

«Μέσα στους βασικούς στόχους του δημάρχου Γιώργου Μαραγκού και του Συνδυασμού “H Σύρος που αξίζουμε” ήταν από την πρώτη στιγμή η ανάπτυξη του αθλητισμού, του τουρισμού και του πολιτισμού. Αυτό το τρίπτυχο ήταν το μεγάλο μας στοίχημα και το πετύχαμε! Το “SYRATHLON 2019” είναι μία διοργάνωση για την οποία υπερηφανευόμαστε, καθώς συνεισφέρει και στα τρία! Δεν περιορίζεται μέσα σε τρεις ώρες αγωνιστικής δράσης, αλλά διαρκεί ένα τριήμερο, διάστημα στο οποίο κρατά “ζωντανό” όλο το νησί και επεκτείνεται βέβαια και στο τουριστικό μέρος. Έρχονται στη Σύρο οικογένειες με τα παιδιά τους που συνδυάζουν την αγάπη τους για το τρίαθλο με τις διακοπές τους στο νησί. Φέτος, προσφέρουμε ακόμη χαμηλότερα πακέτα ακτοπλοϊκών, διαμονής και συμμετοχής με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερες οικογένειες να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία στο νησί μας,» εξηγεί ο Γουλιέλμος Πρίντεζης και προσθέτει:

«Στο SYRATHLON μετέχουν και πολλοί Συριανοί και Συριανές, είτε ατομικά, είτε σε ομάδες σκυταλοδρομίας. Αθλητές γεννημένοι και μεγαλωμένοι εδώ! Πήραν το ερέθισμα να ασχοληθούν ζεστά με αυτό το άθλημα και πλέον κάθε χρόνο αυτό το κίνημα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Το σημαντικό είναι πως έχουμε συμπεριλάβει και αγώνες με μικρά παιδιά ηλικιών 6 έως 15 ετών, με το Kids Duathlon, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/6)».

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message