Τρίαθλο στη λίμνη Δόξα : 2η θέση στη γενική για την Κατερίνα Παπαιωάννου.

Δελτίο Τύπου της Athens Triathlon Team : Δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη για την Κατερίνα Παπαϊωάννου στο τρίαθλο sprint στη λίμνη δόξα.

Η Κατερίνα προπονείται μαζί μας τα τελευταία 2 χρόνια και είναι σε μία διαρκή διαδικασία βελτίωσης συμμετέχοντας σε αγώνες τριάθλου όλων των αποστάσεων. Στον αγώνα τριάθλου στη λίμνη δόξα βγήκε δεύτερη από το νερό και στην ποδηλασία βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Στο τρέξιμο κατάφερε να φτάσει ξανά στη δεύτερη θέση.

Η ίδια δήλωσε σχετικά : «Η δύναμή μου στον αγώνα είναι η προετοιμασία μου. Όταν έχω ακολουθήσει με επιμέλεια ένα άρτιο προπονητικό πρόγραμμα με την καθοδήγηση των προπονητών μου κι έχω επεξεργαστεί όλες μου τις αμφιβολίες, φτάνω στον αγώνα με αυτοπεποίθηση και νηφαλιότητα. Αυτό μου επιτρέπει, εκτός από το να πετυχαίνω μια καλύτερη επίδοση, να απολαμβάνω περισσότερο όλη τη διαδικασία του αγώνα και να αποφορτίζομαι από την πίεση της καθημερινότητας. Η δεύτερη θέση στη λίμνη Δόξα μου έδωσε μεγάλη χαρά και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη μου στο πρόγραμμά μου, στην ομάδα μου και στους προπονητές μου».

O προπονητής της Γιάννης Ψαρέλης μας δήλωσε σχετικά : 

“H Κατερίνα συμμετέχει στις περισσότερες ομαδικές προπονήσεις και έτσι έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθούμε καθημερινά και να ζούμε από κοντά τη συνεχή της βελτίωση. 

Είναι “εγκεφαλική” αθλήτρια που ότι κάνει στην προπόνηση ή στον αγώνα το έχει δουλέψει και προγραμματίσει πολύ πιο πριν (visualisation). 

Πέρα από την προσωπική της πρόοδο η Κατερίνα μεταδίδει μια πολύ θετική διάθεση σε κάθε προπόνηση και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

 Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της, όμως όλες οι προσπάθειες άξιζαν τον κόπο. Η βελτίωση  συνεχής και μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά να την βλέπουμε να βελτιώνεται συνεχώς.”

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message