Πρώτη (1η) Θέση για τον Παναγιώτη Δημόπουλο και στο Energy Triathlon στον Κάλαμο.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν ο νικητής στον αγώνα  Τριάθλου Sprint  που έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στον Κάλαμο Ωρωπού. 

Ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει την χρονιά του με νίκες στον αγώνα Τρεξίματος 5χλμ στο Λυκαβηττό  (Μάρτιος) και στις αρχές Απριλίου κέρδισε και τον αγώνα Τριάθλου sprint που έγινε στο Σχινιά στις αρχές Απριλίου. 

Την Κυριακή -παρότι είχε μία ατυχία καθώς βγαίνοντας από τη Ζώνη Αλλαγών του βγήκε η αλυσίδα και έχασε 30″ μέχρι να ξεκινήσει να ποδηλατεί πάλι- κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κατανέμοντας σωστά τις δυνάμεις του και ελέγχοντας το ρυθμό σε όλα τα αθλήματα.

Ο προπονητής του Γιάννης Ψαρέλης αναφερόμενος στον Παναγιώτη μας είπε: “Είμαστε πολύ τυχεροί που ο Παναγιώτης προπονείται μαζί μας στην Athens Triathlon Team. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ ευγενικός με όλους και πρόθυμος να βοηθήσει τους συναθλητές του. Παρότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να αφιερώσει στην προπόνησή του τις ώρες που θα θέλαμε έχει καταφέρει να βελτιώνεται συνεχώς και να κερδίζει αγώνες καθώς διαθέτει αυτό που λέμε εμείς οι προπονητές υψηλή  “Αθλητική Εφυία”. Είναι ήδη και προπονητής σε αθλητές τρεξίματος και κολύμβησης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επενδύει συνεχώς χρόνο και προσπάθεια πέρα από το γίνεται καλύτερος αθλητής στην προπονητική του εξέλιξη. Είμαστε πολύ περήφανοι γι όσα έχει πετύχει και είμαστε σίγουροι ότι τόσο αθλητικά όσο και προπονητικά θα έχει πολλές επιτυχίες.”

Στην αθλητική του προσπάθεια τον Παναγιώτη υποστηρίζουν συστηματικά η  εταιρεία αυτοκινήτων Ισμαήλος ΑΕ, η Bionat με τα φυτικά συμπληρώματα Terranova, η  εταιρεία με τα κολυμβητικά Zone 3 και το κατάστημα ένδυσης Tally Weijl στην  Ερμού στο κέντρο της Αθήνας”.

Μπορείτε να τρέξετε και να γυμναστείτε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Δημόπουλου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί 8:00 με 10:00 (στο κέντρο πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ) στο πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο ΜΚΟ “Αναγέννηση και Πρόοδος” καθώς και κάθε Δευτέρα απόγευμα στο πρόγραμμα της Nike στο κέντρο της Αθήνας.

Για όσους ασχολούνται με την κολύμβηση μπορείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας κάνοντας προπόνηση με τoν Παναγιώτη σε ένα από κορυφαία γυμναστήρια της Αθήνας,το Holmes στη Γλυφάδα.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message