Κολυµβητική Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014», Pre Race Briefing.

PRE-RACE BRIEFING

 

Κάτι παραπάνω από 24 ώρες αποµένουν για την Κολυµβητική  Συνάντηση «Λίµνη Βουλιαγµένη 2014». Με 200…παρά κάτι συµµετοχές , είµαστε και φέτος έτοιµοι να σας υποδεχτούµε το πρωί της Κυριακής στο Ypanema Seaside Food & Drinks, στη λίµνη Βουλιαγµένης στο Λουτράκι. Όλα είναι έτοιµα για µία εξαιρετική και «κολυµβητική» Κυριακή µε πολύ κέφι, µουσική και εκπλήξεις. Φορέστε λοιπόν το µαγιό  σας, το αντηλιακό σας κι ένα µεγάλο χαµόγελο και προετοιµαστείτε για ένα event που θα µείνει σε όλους µας αξέχαστo!

 

Παρακάτω θα βρείτε ορισµένες χρήσιµες πληροφορίες για τη διοργάνωση.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου βγαίνουµε στην έξοδο για Λουτράκι. Διασχίζουµε τη Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (κεντρικός δρόµος Λουτρακίου) και συνεχίζουµε ευθεία προς το χωριό Περαχώρα.Μόλις φτάσουµε στην πλατεία της Περαχώρας  στρίβουµε αριστερά. Αυτός ο δρόµος µας οδηγεί στη λίµνη. Κάνοντας αριστερόστροφα τον κύκλο της λίµνης φτάνουµε στο YPANEMA Seaside Food & Drinks. Από το Λουτράκι και µετά, υπάρχουν πινακίδες που οδηγούν στη λίµνη. Η απόσταση από το Λουτράκι διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γραµµατεία: 09:30 – 10:40

Τεχνική Ενηµέρωση: 10:45 – 10:50

Εκκίνηση Αγώνα: 11:00

Απονοµές: 14:00

 

ΠΙΣΤΑ ΑΓΩΝΑ

Η πίστα είναι δεξιόστροφη, µήκους 1.000µ. Οι αθλητές θα πρέπει να περνούν κάθε σηµαδούρα µε τον δεξί ώµο. 20 µέτρα µετά το CheckPoint, θα υπάρχει, ελάχιστα εκτός της πίστας, υδροδοσία για όποιον αθλητή το επιθυµεί.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι συµµετοχές του αγώνα έφτασαν τις 193! Νούµερο – ρεκόρ σε σχέση µε τις 150 της προηγούµενης χρονιάς. Ο.Π.Α.Ν.athlon – Δήµου Πειραιά, Athens Triathlon Team, K.O. Ποσειδώνας Ιλισίων, Rig-B Racing Team και Beepool, οι πολυπληθέστερες οµάδες καθώς και πληθώρα ατοµικών συµµετοχών.

 ΚΑΙΡΟΣ

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος µε θερµοκρασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα 29-30C, µε ανέµους 1-2 µποφόρ και θερµοκρασία νερού 23-24C.http://www.meteorologos.gr/forecast/150701010/loytraki

 

PARKING

Για να µην υπάρξει συνωστισµός, ούτε κατά την άφιξη, αλλά ούτε και κατά την αναχώρηση των αθλητών, θα σας παρακαλούσαµε όπως σταθµεύσετε τα αυτοκίνητά σας στους 2 ενδεδειγµένους χώρους.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message