Αγώνες Κολύμβησης “Ρέστεια 2014”

1.000 αθλητές και αθλήτριες από σήμερα

στα Ρέστεια 2014 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

 

Επίδειξη των Ακαδημιών, Διασυλλογικοί και Αγώνων Βετεράνων

Πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή για τα Ρέστεια 2014 του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, τους μακροβιότερους αγώνες κολύμβησης στην Ελλάδα, που διεξάγονται από το 1963 !

 

Στην διοργάνωση που θα συνεχισθεί αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (1η Ιουνίου), Θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 1.000 κολυμβητές και κολυμβήτριες και θα γίνει στο Ρέστειο Κολυμβητήριο, στην Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

 

Σήμερα από τις 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίδειξη κολυμβητικών ικανοτήτων των αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών του Ομίλου. Θα συμμετάσχουν 500 και πλέον μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες, απ’ όλα τα επίπεδα εκμάθησης των Ακαδημιών, δείχνοντας την πρόοδό τους αλλά και την σωστή εκμάθηση της κολύμβησης.

 

Αύριο Σάββατο, το πρωί στις 9:00 και το απόγευμα στις 18:00, θα διεξαχθεί ο διασυλλογικός αγώνας για παιδιά 8-9 ετών. Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τα 300 παιδιά από 18 ομάδες μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ) που θα πάρουν μέρος στους αγώνες – γιορτή της κολύμβησης.

 

Τέλος για την Κυριακή (1η Ιουνίου) στις 6 μ.μ. έχει δοθεί το ραντεβού των βετεράνων κολυμβητών-τριών. Αναμένεται να είναι περισσότεροι από 150 παλιοί αθλητές και αθλήτριες που θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλαιά, μέσα σ’ ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

 

Μετάλλια θα δοθούν στους νικητές αλλά και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους αγωνιζόμενους – συμμετέχοντες.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message