Εκδήλωση για το Sports Management

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το SportsManagement, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 στις 16.30 στο κεντρικό αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

 

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα δυναμικό χώρο που προσελκύει εκατοντάδες εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο, ενώ από οικονομικής πλευράς η αθλητική βιομηχανία συνιστά ένα σημαντικό μοχλό της παγκόσμιας οικονομίας.

 

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην παρουσίαση της διοικητικής και διαχειριστικής πλευράς του αθλητικού χώρου, όπως αυτή προκύπτει από την εκπροσώπηση και διαχείριση αθλητών και προπονητών για την ανάπτυξη της επαγγελματικής τους καριέρας, της διαπραγμάτευσης των συμβολαίων, το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ και το χτίσιμο του brand name.

 

Θα αναζητηθούν επιχειρηματικές ευκαιρίες και θα παρουσιαστούν θέματα όπως η διοίκηση ενός αθλητικού οργανισμού, η διοργάνωση αθλητικών γεγονότων, οι χορηγίες και η προβολή μέσω διαφημιστικών εταιρειών και αθλητικών ιστοσελίδων.

 

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

Βασίλης Βουρτζούμης – Team Manager, ΚΑΕ Άρης

Νίκος Ζεϊμπέκης – Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, πρώην καλαθοσφαιριστής

Λάζαρος Παπαδόπουλος – Ιδρυτής Athlenda and GBA Academy

Γεώργιος Σφαιρόπουλος – Δικηγόρος, Μανατζερ Αθλητών, Sfera Sports Association

Κώστας Χαραλαμπίδης – Καλαθοσφαιριστής ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Ιδρυτής GBA Academy

 

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο καθηγητής Κώστας Ανδριόπουλος, Καθηγητής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας στο Cass Business School και Διευθυντής του MSc in Management του Διεθνούς Πανεπιστημίου, το οποίο παρέχει μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

 

Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η ελληνική με ταυτόχρονη αγγλική διερμηνεία. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου  www.ihu.edu.gr.

 

 

Ταυτότητα Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και αποτελείται από τη Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών, τη Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας και τη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και παρέχει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου υψηλής ποιότητας, αριστείας και διεθνούς προσανατολισμού.

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message