«Δώσε κλωτσιά στην χρήση, βάλε γκολ στη Ζωή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

31 Οκτωβρίου 2013

«Δώσε κλωτσιά στην χρήση, βάλε γκολ στη Ζωή»

Web – Radio Strofi
με την ομάδα Αθλητικών δραστηριοτήτων της ΣΤΡΟΦΗΣ
στη “Ζώνη της ΣΤΡΟΦΗΣ”, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 5.00μμ

κλικ στο: www.kethea-strofi.gr/webradio.php

Η εκπομπή αυτής της  Δευτέρας 4/11, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο τουΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗείναι αφιερωμένη στον αθλητισμό, στους αθλητές της ζωής, στους δύσκολους κοντινούς και μακρινούς στόχους, στους προπονητές-εμψυχωτές, στους οπαδούς – φίλους που στην κερκίδα ενθαρρύνουν την ομάδα της ΣΤΡΟΦΗΣ, μια ομάδα που αγωνίζεται για την πρώτη θέση στο πιο δύσκολο  Πρωτάθλημα, αυτό της ζωής.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΣΤΡΟΦΗΣ προπονείται συστηματικά, συμμετέχει σε τουρνουά, χάνει, κερδίζει, χαίρεται, απογοητεύεται, βελτιώνεται, βάζει στόχους. Το ματς, μια μικρογραφία της ίδιας της ζωής, ένα στοίχημα που πρέπει να αγωνιστείς για να κερδίσεις, μια πολύτιμη εμπειρία ακόμα και στην ήττα…

Η ποδηλασία, το beach volley είναι άλλα δυο αγαπημένα αθλήματα των παιδιών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ συνυφασμένα με την καθαρή ζωή, τον σεβασμό του περιβάλλοντος, το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία.

Μαζί μας αυτή τη Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές, οι ποδηλάτες, οι παίχτες του βόλεϊ της ΣΤΡΟΦΗΣ και ο προπονητής τους, Θεόδωρος Μόσχος μιλούν για γκολ, για μικρές νίκες, για απροσδόκητες ήττες, για πολύτιμα μαθήματα ζωής.

Από την εκπομπή αυτή θα ακουστεί και η φωνή των μελών των ομάδων Συμβουλευτικής τουΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗστο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα , όπου το ποδόσφαιρο είναι το αγαπημένο τους άθλημα.

Μια εκπομπή που σκοράρει κατευθείαν στην καρδιά μας.

Μην την χάσετε !

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους: www.kethea-strofi.grwww.facebook.com/ketheastrofi

Athlitikes drastiriotites_poster (3)

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message