Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου

Δελτίο Τύπου

29.05.2017

Ένα μετάλλιο και πολλές διακρίσεις της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aquathlon

 

 

Με δυναμική συμμετοχή της Ελλάδας διεξήχθη το Σάββατο 27 Μαΐου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Aqiathlon στην Μπρατισλάβα. Στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας οι αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου συμμετείχαν τόσο στις κατηγορίες elite όσο και στα Age Groups, τιμώντας με την παρουσία τους τα ελληνικά χρώματα.

 

Συγκεκριμένα, στις κατηγορίες Elite που έχουν και τον πιο δυνατό συναγωνισμό, ο Νίκος Γουϊλτζεκ ήταν 17ος στους Άνδρες και ο Γιώργος Λάβδας 26ος στους εφήβους.

 

Στις κατηγορίες Age Group, το χάλκινο μετάλλιο κατήκτησε η Κατερίνα Σάπαρη που ήταν 3η στην ηλικιακή κατηγορία 25-29 ετών. 10ος ήταν ο Μιχάλης Χιντζιάδης στην κατηγορία 30-34 ετών και 8η η Νταϊαν Βάτη στην κατηγορία 50-54 ετών.

 

Την ομάδα συνόδεψε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Ε.Ο.ΤΡΙ. Αλέξης Γκέλης, ο οποίος μάλιστα ήταν και μέλος της τεχνικής επιτροπής της διοργάνωσης.

 

Η ελληνική ομάδα αποκόμισε τα εύσημα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τριάθλου, για την παρουσία και τη συνέπεια της σε άλλη μια μεγάλη ευρωπαική διοργάνωση multisport και οι αθλητές μας πλέον βάζουν στόχο τους επόμενους εντός κι εκτός Ελλάδος.

 

 

Το πλήρες πρόγραμμα των διοργανώσεων της Ε.Ο.ΤΡΙ. θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τριάθλου: www.triathlon-hellas.com

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message