Δημιούργησε το δικό σου “Running Team”

Δημιούργησε το δικό σου “RunningTeam

και έλα με την ομάδα σου στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης!

 

 

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βορείου Ελλάδος πλησιάζει και ήρθε η στιγμή για να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να συμμετάσχεις μαζί με όλη την παρέα στονStoiximan.gr12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 2 Απριλίου!

Η συμμετοχή των 20.191 ανθρώπων, Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών αλλά και δρομέων Υγείας κάθε ηλικίας και επιπέδου, από 51 χώρες, με την παράλληλη συμμετοχή ατόμων με αναπηρίες, οι πολύ καλές επιδόσεις, το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης δια της υποστήριξης 52 ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς, η Αφή της Αλεξανδρείου Φλόγας του Μαραθωνίου στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, η Λαμπαδηδρομία Πέλλα-Θεσσαλονίκη, η Επιστημονική Ημερίδα σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Sportexpo Marathon σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO, καθώς και οι παράλληλες περιβαλλοντικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ήταν τα στοιχεία που κατά κοινή ομολογία συνετέλεσαν στην επιτυχία της περσινής αυτής του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  και προσέδωσαν χαρά και χρώμα στην πόλη μας, που ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, τόσο χρειάζεται.

 

Κάθε γυμναστήριο, επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, παρέα ή οποιοδήποτε άλλο σύνολο ατόμων μπορεί να φτιάξει το δικό του “running team”, που συνοδεύεται από ξεχωριστά προνόμια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, οι οποίοι θα εγγραφούν στη διοργάνωση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

 

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 έως 10 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πάνω απ’ όλα, όμως, η συμμετοχή σ’ ένα runningteam δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης!

 

Για να δηλώσεις τη δική σου ομάδα στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πρέπει να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου την (έγγραφο Excel), να την συμπληρώσεις όπως υποδεικνύεται και να την στείλεις ολοκληρωμένη στο emailgroupregistration@atgm.gr, το αργότερο μέχρι τις 3 Μαρτίου 2017. Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής.

 

Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένους δρομείς (χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου). Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο στους Δρόμους Υγείας των 10.000μ. και 5.000μ. και 10 ευρώ ανά άτομο στον Μαραθώνιο. Επιπλέον η Ο.Ε. θέλοντας να επιβραβέυσει την προσπάθεια για μύηση όλο και περισσότερων ανθρώπων στον υγειή τρόπο ζωής και άθλησης έλαβε την απόφαση να προσφέρει δώρο συλλέκτικό tshirt στους δρομείς των 5 πολυπληθέστερων συμμετεχόντων ομάδων, εξαιρουμένων των ομάδων των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Προσφοράς και των Χορηγών, ομάδων που τυγχάνουν άλλων προνομιών.

 

Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα που  αφορούν την διοργάνωση. Η παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας γίνεται αποκλειστικά από τον αρχηγό της (ή από εκπρόσωπό του), είναι απαραίτητος για τη συμμετοχή των δρομέων στη διοργάνωση και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30, Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ-HELEXPO).

 

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τις παροχές των πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής, θα βρείτε στο δικτυακό τόπο του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: http://bit.ly/2kZNLDk

 

Για άλλες διευκρινίσεις σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

 

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και ο Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.

 

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message