Στηρίζουμε το έργο Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ Ζην»

Σεμινάριο Τριάθλου 15/2/2020 (17:00 -22:00), Λ.Συγγρού 387- Στηρίζουμε το έργο Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ Ζην»
Για το Catering του Σεμιναρίου που διοργανώνουμε το Σάββατο 15/2/2020 εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Ευ ζήν».
Επιλέγοντας τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Ευζην πέρα από τις υπέροχες γεύσεις, οι οποίες προετοιμάζονται την ημέρα της εκδήλωσης, με τα πιο φρέσκα υλικά, σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες με τα διεθνή πρότυπα ISO και HACCP και ταυτόχρονα, συνεισφέρουμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για συμπολίτες μας από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, οι οποίοι αποτελούν το 50% των εργαζομένων του Συνεταιρισμού.

Χαιρόμαστε που στεκόμαστε στο πλάι του Συνεταιρισμού και στην προσπάθειά του για υπηρεσίες με Ποιότητα και Κοινωνική Ευθύνη.
Δωδεκανήσου 14
Αιγάλεω, ΤΚ 12241
Τηλέφωνο: 210 59 88 697
Φαξ: 210 53 14 559
Email: koispeevzin@yahoo.gr

https://www.koispe-euzin.gr/

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Ευ Ζην» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004 και ξεκίνησε πιλοτικά την εμπορική του δραστηριότητα το 2005.
Σε μία εποχή, όπου η ένταξη των ψυχικά ασθενών στην αγορά εργασίας έμοιαζε ουτοπικό σενάριο, τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του Συνεταιρισμού ήταν επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ευαισθητοποιημένοι πολίτες και νέοι με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, ενώ σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην ίδρυσή του διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.
Αρχικά, δραστηριοποιήθηκε στις ξυλουργικές εργασίες, στην παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας εκδηλώσεων (Catering) και στην παραδοσιακή ταπητουργία. Το 2009 ο ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» έλαβε επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΣΠΑ), γεγονός που οδήγησε σε σημαντική αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας του. Το 2011 οι δραστηριότητες του Συνεταιρισμού επεκτάθηκαν και στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Το 2013 λειτούργησε το πρώτο κατάστημα πώλησης μαγειρευτού φαγητού, Παραδοσιακή Κοινωνική Κουζίνα «Ευ Ζην», στο Αιγάλεω και η επιτυχημένη πορεία του οδήγησε στη δημιουργία άλλων δύο καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη και το Αιγάλεω.

Από το 2010 και έπειτα ο ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» δεν έχει λάβει κάποιου είδους επιχορήγηση και στηρίζεται καθαρά στα ίδια έσοδα του.

Catering Efzin
Catering Efzin

Written by