Συνεργασία της Athens Triathlon Team με το εργομετρικό κέντρο myathlete.

H καλύτερη ομάδα Τριάθλου στην Ελλάδα Athens Triathlon Team ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Εργομετρικό Κέντρο myathlete.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ψαρέλης (Bsc, MSc, MBA, PhDc) δήλωσε σχετικά : “Η Athens Triathlon Team είναι η μοναδική ομάδα Τριάθλου στην Ελλάδα που έχει οργανωμένες καθημερινές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) και μάλιστα σε μικρά γκρουπ των 4-5 ατόμων ώστε να υπάρχει ποιοτική και στενή προπονητική καθοδήγηση και επίβλεψη. Ολες οι προπονήσεις των αθλητών καταγράφονται και αξιολογούνται από την προπονητική μας ομάδα. Η πρόοδος των αθλητών ελέγχεται τόσο με τεστ πεδίου που κάνουμε εμείς οι προπονητές στον αγωνιστικό χώρο όσο και με εργαστηριακές μετρήσεις.
Καθώς για κάθε αθλητή σχεδιάζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα εργαστηριακών μελετών, στο πρόσωπο του κ.Δημητριάδη βρήκαμε έναν άνθρωπο έχει την όρεξη και τη γνώση να συνεργαστεί μαζί μας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων πρωτοκόλλων αξιολογησης των αθλητών μας όσο και ένα συνεργάτη με τον οποίο μπορώ να συνεργαστώ και σε ερευνητικό επίπεδο. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μέχρι τώρα συνεργασία και ευελπιστούμε ότι θα πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια ακόμα».

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message