Τίτλος : Ο Μάνος Μοίρας κέρδισε το Τρίαθλο Sprint στην Ανάβυσσο.

O Μάνος Μοίρας με χαρακτηριστική ευκολία κέρδισε τον αγώνα Sprint στην Ανάβυσσο. Μετά τον αγώνα το Triathlon World τον συνάντησε και κάναμε μία σύντομη συζήτηση μαζί του.

Ερωτήσεις

Triathlon World :Μάνο συγχαρητήρια. Κέρδισες με χαρακτηριστική ευκολία. Πως ήταν οι συνθήκες στον αγώνα; Σε δυσκόλεψε το κύμα και ο αέρας;

Ευχαριστώ παρά πολύ . Οι συνθήκες ήταν αρκετά έντονες αλλά θεωρώ πως δεν με δυσκόλεψαν ιδιαίτερα ούτε το κύμα στην κολύμβηση ούτε ο αέρας , διότι έχω προπονηθεί αρκετά σε αυτές τις συνθήκες !!

Triathlon World :Εάν είχες συναγωνισμό πιστεύεις ότι θα μπορούσες θα μπορούσες να τρέξεις κάτω από 1:01 ή και κάτω από ώρα

Μάνος Μοίρας : Θεωρώ ότι θα μπορούσα να πάω 1:02 , αν είχα έντονο συναγωνισμό !! Όχι κάτω από ώρα δεν είμαι έτοιμος ακόμη θα έλεγα .

Triathlon World : Εχεις κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, στο κανόε καγιάκ και τώρα στο τρίαθλο. Τι είναι αυτό που σε παρακινεί να κάνεις πρωταθλητισμό/ ανταγωνιστικό αθλητισμό τόσα χρόνια και σε τόσα αθλήματα;

Μάνος Μοίρας : Αυτό που με παρακινεί ειναι η αγάπη μου για τον αθλητισμό , και η χαρά του να αγωνίζεσαι και να προπονησε καθημερινά με ζήλο και πάθος .

Triathlon World : Θα συνεχίσεις το τρίαθλο και το 2023 και εάν ναι ποιοι θα είναι οι στόχοι σου για το 2023;

Μάνος Μοίρας : Nαι φυσικά και θα συνεχίσω ! Στόχος μου το 24 ειναι ένας αγωνας στο εξωτερικό η σε σπριντ η σε ολυμπιακή απόσταση !

Triathlon World :Είσαι μία διαφήμιση για την πόλη της Χαλκίδας, χτίζοντας ένα μύθο. Σε στηριζει η πόλη σου και εάν ναι με ποιο τρόπο.

Μάνος Μοίρας : Θα έλεγα πως όχι , δεν υπάρχει κάποια βοήθεια από την τοπική κοινωνία , πέραν κάποιων φίλων που με βοηθούν στην αγορά του εξοπλισμού μου , σαν χορηγοί ! 

Written by