Ποδηλασία Πίστας : Άλλη μια διεθνή επιτυχία.

Χρυσός ο Χρ. Βολικάκης, αργυρός ο Σωτ. Μπρέτας,

στον ελληνικό τελικό στην Φιορεντζουόλα (Ιταλία)  

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

 

 

Άλλη μια διεθνή επιτυχία για την ελληνική ποδηλασία. Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση ο Χρήστος Βολικάκης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της ταχύτητας, στην πίστα, στους διεθνείς αγώνες «6 Giorni delle rose» που γίνονται στην Ιταλία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ποδηλάτης του Π.Ο.Η. Κάστρο έδειξε για μια ακόμα φορά ότι δίκαια βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους σπριντέρ του κόσμου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

 

Στο κατάμεστο ποδηλατοδρόμιο της Φιορεντζουόλα, οι Ιταλοί φίλοι της ποδηλασίας πίστας χειροκρότησαν όχι μόνο τον μεγάλο νικητή Χρήστο Βολικάκη, αλλά και τον αντίπαλό του στο τελικό, επίσης Έλληνα, τον Σωτήρη Μπρέτα του Άκρατου Βόλου, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

 

Ελληνική κυριαρχία λοιπόν, στο αγώνισμα της ταχύτητας πίστας, στο οποίο συμμετείχαν 34 αθλητές από 11 χώρες.

 

Σήμερα διεξάγεται το αγώνισμα του Κέιριν με ελληνικές συμμετοχές, με μεγάλες ελπίδες για νέα διάκριση από τον σπεσιαλίστα του αγωνίσματος Χρήστο Βολικάκη.

 

Στο αγώνισμα του Όμνιουμ συμμετέχει και ο πρωταθλητής μας Γιάννης Σπανόπουλος, ο οποίος μετά τη διεξαγωγή των 3 πρώτων αγωνισμάτων βρίσκεται στην 14η θέση με 56 πόντους.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message