Αγώνες Τριάθλου στο Ναύπλιο : Απολογισμός

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών. Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας, άλλο ένα eventT.L.P. έφτασε με επιτυχία στο τέλος του, όλοι οι αθλητές μας (155 στο σύνολο) υγιείς, δυνατοί και κουρασμένοι αλλά χαμογελαστοί πέρασαν την αψίδα τερματισμού.

Ο καιρός ήταν υπέροχος, η θάλασσα “λάδι” και οι εκκινήσεις δόθηκαν με 15’ καθυστέρηση γιατί κάποιοι απ τους αθλητές ταξίδεψαν αυθ ημερών και δεν ήταν έτοιμοι στην ώρα τους.

Απ την στιγμή που δόθηκαν οι εκκινήσεις όλα εξελίχθηκαν ομαλά και δεν είχαμε ιδιαίτερα θέματα στην εξέλιξη του αγώνα, η μεσημεριανή ζέστη ταλαιπώρησε λίγο τους αθλητές της μεγάλης απόστασης (T.L.P.112,9) αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κάποιοι φίλοι μου παραπονέθηκαν για την τροφοδοσία σε ηλεκτρολύτες, τζελ και διάφορα ενεργειακά προϊόντα, στα τραπέζια δίπλα στην ζώνη αλλαγής που ήταν και η δρομική αναστροφή υπήρχε πληθώρα από ηλεκτρολύτες και τζελ που ήταν προσφορά του χορηγού μας G.B.F. SportNutrition και πληθώρα από μπανάνες οι οποίες πετάχτηκαν εκ των υστέρων γιατί δεν καταναλώθηκαν.

Το ποδηλατικό κομμάτι εξελίχθηκε ομαλά παρ όλο που είχε υψηλές απαιτήσεις τεχνικής κατάρτισης και φυσικής κατάστασης γιατί τα είχε όλα, κλίσεις μεγάλες θετικές και αρνητικές, σε κάποια σημεία μέτριο οδόστρωμα, πολλά χιλιόμετρα σε flat κομμάτι με καινούργιο οδόστρωμα, κίνηση στην Πόλη (όμορφη Πόλη και Ιστορική) αλλά αυτή ήταν και η πρόκληση του συγκεκριμένου αγώνα, κάτι που το είχαμε επικοινωνήσει άλλωστε με τους αθλητές μας μήνες πριν στην Τεχνική Ανάλυση του αγώνα και προφανώς ήταν και ένας απ τους λόγους της συμμετοχής τους. Κάποιοι ίσως μας πουν “κίνηση στην Πόλη εγκυμονεί κινδύνους”, θα συμφωνήσω μαζί τους ότι υπάρχουν κίνδυνοι αλλά γι αυτό φρόντισαν οι 45 άνθρωποι μας που ρύθμιζαν την κίνηση και πρόσεχαν τους αθλητές, οι 15 ναυαγοσώστες, οι 10 Σαμαρείτες και όλη η δύναμη Τροχαίας και Λιμενικού που είχαν καλύψει όλους τους δρόμους της Πόλης και έδιναν προτεραιότητα στους αθλητές μας.

Το ThreeLevelPower γι αυτό προτείνει πολυποίκιλα event σε διαφορετικές γεωγραφικά περιοχές (κωπηλατοδρόμιο flat χωρίς κίνηση, Ναύπλιο με τεχνικές δυσκολίες, Άστρος σε flat τερέν, Χανιά κάτι άλλο…) και από κει και πέρα ο αθλητής επιλέγει τη θέλει και τι του ταιριάζει ή τα δοκιμάζει όλα και προσθέτει αγωνιστική εμπειρία και προσαρμογές στο σώμα του που σε βάθος χρόνου θα λειτουργήσουν υπέρ του γιατί αναπτύσσει την τεχνική του κατάρτιση και την φυσική του κατάσταση.

Το δρομικό κομμάτι όπως είχα γράψει και στην Τεχνική Ανάλυση Όμορφο, Μαγικό, Μοναδικό αλλά και κουραστικό εξελίχθηκε στην μοναδική Αρβανιτιά χωρίς προβλήματα.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τους 155 αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο Ναύπλιο και έδωσαν δυναμικό παρών, τον χορηγό μας G.B.F. SportNutrition οικογένεια Γρηγόρη και Βαρβάρας Φύτρου, τον Δήμαρχο Ναυπλίου και όλο το Δ.Σ. Ναυπλίου, την Τροχαία και το Λιμενικό που έδωσαν δυναμικό παρών και επέδειξαν υψηλό επίπεδο συνεργασίας, το κλιμάκιο των Σαμαρειτών Ναυπλίου, τους Ναυαγοσώστες, την ομάδα Ασύρματης επικοινωνίας, τους 45 ανθρώπους μας στους δρόμους και τέλος τους ανθρώπους μου Βασίλη, Γεωργία, Σάκκη, Καταλίνα, Βασίλη, Αφροδίτη τον πυρήνα T.L.P. , χωρίς αυτούς δεν γινόταν τίποτα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Λάμπρος Κωτσιόπουλος

Ποδηλάτης

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message