18os Μαραθώνιος «Logicom» Κύπρου – 6 Μαρτίου, 2016

18os Μαραθώνιος «Logicom» Κύπρου – 6 Μαρτίου, 2016

Οι δρόμοι της Πάφου αναμένεται να πλημμυρήσουν με περισσότερους από 1,500 δρομείς που θα συμμετάσχουν στην 18η διοργάνωση του Logicom Cyprus Marathon, που θα γίνει την Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016. Το πολύχρωμο «ποτάμι» από δρομείς  πολλών εθνικοτήτων θα ξεκινήσει από την Πέτρα του Ρωμιού όπου σύμφωνα με τον Όμηρο γεννήθηκε η θεά της ομορφιάς και του έρωτα Αφροδίτη και θα τερματίσει στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου!

Ο πιο ιστορικός Μαραθώνιος της Κύπρου που διοργανώνεται από το 1999 θα έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  μέγα υποστηρικτή την εταιρεία Logicom με την βοήθεια της οποίας η εκδήλωση έχει ξεπεράσει το στενό πλαίσιο μιας απλής αθλητικής εκδήλωσης και έχει εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών που υπηρετεί τόσο τον αθλητισμό όσο και τον πολιτισμό.

Η Πάφος είναι ένα σαγηνευτικό τουριστικό θέρετρο με σύγχρονη τουριστική υποδομή και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να απολαύσουν τις ομορφιές της Πάφου που θα είναι και η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017. Ο Μαραθώνιος είναι  αφιερωμένος στο μεγάλο σύμβολο του Ελληνικού και Κυπριακού αθλητισμού Στέλιο Κυριακίδη, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Πάφου και νικητής του Μαραθωνίου της Βοστώνης το 1946.

Info: Η 18η διοργάνωση του Μαραθωνίου «Logicom» Κύπρου, θα συμπεριλαμβάνει και ακόμη τρεις παράλληλους αγώνες των 21 χιλιομέτρων (Ημι-Μαραθώνιος), αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων αλλά και περπάτημα/τροχάδι 5 χιλιομέτρων.

Πληροφορίες και εγγραφές: http://www.LogicomCyprusMarathon

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message