Athens Triathlon Team : Έκλεισε επιτυχημένα ο πρώτος κύκλος αγώνων.

Οι άντρες της ομάδας Athens Triathlon Team (Χορηγός Επικοινωνίας το TriathlonWorld) έκλεισαν με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο 3 αγώνων στους οποίους συμμετείχαν τις τελευταίες 15 ημέρες (Σπέτσες- Βουλιαγμένη- Σχινιάς).

Ο Μανούσος Δαμοράκης   (είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος αθλητής της ομάδας μας, κάτι που επιβεβαίωσε και την προηγούμενη Κυριακή) έκανε την καλύτερη επίδοση τους Age Group αθλητές με 1:12:14 και βγήκε δεύτερος στον αγώνα Non- Drafting. Φυσικά και ήταν πρώτος στην κατηγορία του.

Ο Αλέξανδρος Αργύρης τερμάτισε στην 10η θέση της γενικής του αγώνα Non drafting και δεύτερος στην κατηγορία του με επίδοση 1:16:03.

Ο Χριστόφορος Τοπουζίδης -που μαζί με τον Δημήτρη Θωμά ετοιμάζονται για αγώνα Half Ironman στο εξωτερικό- αν και σημαντικά  κουρασμένος από το χθεσινό δυνατό brick διάρκειας 5 ωρών κατάφερε να βγει 4ος στην κατηγορία του και 23ος στην γενική. Είναι σίγουρο ότι τον Σεπτέμβριο ο αθλητής θα μας εκπλήξει όλους θετικά. Ταλέντο με πολύ πείσμα και νοητική δύναμη. Ο Δημήτρης Θωμάς έκανε 1:26:55 έχοντας περάσει 15 μέρες με σκληρή προπόνηση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους δύο αθλητές στην Ιταλία.

O Γιάννης Καντουνάκης βγήκε πρώτος στον κατηγορία 45-49 με την εξαιρετική επίδοση  1:21:16. Εξαιρετικά δυνατός στην ποδηλασία και με ένα ποδήλατο χρονομέτρου θα κάνει από τους καλύτερους χρόνους στο άθλημα.

Ο Γιώργος Ασπρόμουγγος  βγήκε 8ος στην κατηγορία και 40ος στην γενική. Μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του

«Σύνολο κολύμπησα 840 μέτρα, οπότε είμαι ευχαριστημένος με τον χρόνο.

Τ1 (05:05) Για τα δεδομένα του πολύ στενού χώρου ευχαριστημένος, ίσως πήγαινα λίγο καλύτερα αν δεν με αποσυντόνιζε η κόρη μου! 

 Ένιωσα μεγάλη διαφορά από τους προηγούμενους αγώνες στην ποδηλασία, ενώ στις ανηφόρες (Σπέτσες και Βουλιαγμένη) πήγα πολύ καλά, σε επίπεδη διαδρομή δεν μπορώ το ίδιο, θέλει ψάξιμο… περισσότερη προπόνηση και αυτοσυγκέντρωση ίσως…

Τ2 (00:52) Έκανα γρήγορα την αλλαγή, με καθυστέρησαν συναθλητές λόγω στενής ζώνης αλλαγών.

Run (25:33) Πολύ ευχαριστημένος, μιας και κατάφερα να κρατήσω 4:18 καθ’ όλη τη διάρκεια.

Έκανα νέο ρεκόρ με peak 205 heart bpm.

Συγχαρητήρια σε όλους που έτρεξαν, στον προπονητή μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που ήρθαν να δουν τον αγώνα και μας έβγαλαν τις φωτογραφίες που δημοσίευσα! Πρώτη φορά σε αγώνα έχω fun club 5 ενήλικες και 5 παιδιά! χαχαχα «

 

Ο Εντυ Αλεξίου – με έντονα τα σημάδια από  jet lag και με αντιβίωση- ήθελα να δώσει το παρόν στον αγώνα και βγήκε πρώτος στην κατηγορία του στον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με 1:33:05

Στον αγώνα του SuperSprint  οι Ψαρέλης, Σαρρής και Κρέστα έκαναν μία δυνατή προπόνηση (300-10-2) από αυτές που συνηθίζουν να κάνουν στον Σχινιά και έκαναν  το 1-2-4. Μακάρι να υπάρχουν και άλλοι αγώνες Super Sprint που λόγω των υψηλών εντάσεων παρουσιάζουν μία μοναδική δυσκολία και είναι πολύ χρήσιμοι για τους αθλητές που εστιάζουν στο Σπριντ και την Ολυμπιακή απόσταση.

Εκ μέρους του προπονητικού team ο Γιάννης Ψαρέλης μας δήλωσε: «Έκλεισε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος αγώνων. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και αθλήτριές μας για τις επιτυχίες τους, που αποκτούν ιδιαίτερη σημασία εάν αναλογιστούμε ότι δεν έχουν πολλά αγωνιστικές εμπειρίες στο Τρίαθλο. Πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι για όλους αυτούς τους προπονητικούς μήνες στους οποίους πιέστηκαν σημαντικά προπονητικά, παράλληλα με τις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Είμαστε ακόμα στην αρχή της καλοκαιρινής σαιζόν. Οι αγωνιστικές εμπειρίες αυτών των 15 ημερών είναι πολύ χρήσιμες και οι επιτυχίες λειτουργούν ως κίνητρο για τους αθλητές. Από αύριο πρέπει να ξαναμπούμε σε ρυθμούς προπόνησης. Μας περιμένουν δύσκολες προπονητικές εβδομάδες. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και τον Σεπτέμβριο θα είμαστε σημαντικά βελτιωμένοι.»

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message