Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 (21:00) Webinar Υγεία και Άθληση, Σύλλογος Αποφοίτων Saint Paul

Ένα διαδραστικό και ελπίζουμε ενδιαφέρον webinar για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα άθλησης αλλά και κυρίως για όσους αθλούνται συστηματικά.

Θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άσκηση σε θερμά κλίματα (όπως είναι το ελληνικό καλοκαίρι) και θα καλύψουμε ολιστικά το θέμα με αναφορές σε θέματα όπως η σωστή ενυδάτωση, η διατροφή, η αποκατάσταση, η αθλητική ψυχολογία, το time managament, ο προαγωνιστικός ιατρικός έλεγχος,…

Τέλος θα δώσουμε πρακτικές συμβουλές για το πως επιλέγουμε σωματείο & προπονητή για το παιδί μας αναφέροντας για το πως οι λασαλιανές αξίες μεταφράζονται σε προπονητική φιλοσοφία ώστε να διασφαλίσουμε ότι το παιδί μας θα ασχολείται διαβίου με τον αθλητισμό.

Θα ήθελα να ξεκινήσω ένα συστηματικό πρόγραμμα άσκησης αλλά δεν ξέρω εάν μπορώ;

Ποια είναι η καλύτερη μορφή άσκησης για εμένα;

Θα ήθελα να μάθω να κολυμπάω αλλά δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ;

Πριν ξεκινήσω να αθλούμαι συστηματικά τι ιατρικές εξετάσεις πρέπει να κάνω;

Τι κινδύνους κρύβει η άσκηση σε θερμά κλίματα όπως είναι οι περιβαλλοντικές συνθήκες στην Ελλάδα;

Τι ώρες πρέπει να αθλούμαι, πόσο νερό μπορώ/ πρέπει να πίνω κατά τη διάρκεια της άσκησης και πως πρέπει να προσαρμόσω τη διατροφή μου;

Γιατί είναι σημαντικό να ακολουθώ ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης αλλά και ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης;

Ποιο είναι το πλάνο του Συλλόγου για την ανάπτυξη του αθλητισμού για τα μέλη του;

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 (21:00) ο Σύλλογος Αποφοίτων διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο για να ενθαρρύνει και να βοηθήσει τα μέλη του να ξεκινήσουν ένα συστηματικό πρόγραμμα άσκησης. Καλεσμένος μας και ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Ψαρέλης (BSc, MSc, MBA) απόφοιτος του 1987 και επί χρόνια αθλητής των εθνικών μας ομάδων Τριάθλου και προπονητής Τριάθλου μερικών από των καλύτερων αθλητών τριάθλου στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Ψαρέλης έχει αναλάβει να αναπτύξει τις αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας και αυτό το webinar είναι μέρος του πλάνου που θα υλοποιήσουμε.

Saint Paul Amicale
Saint Paul Amicale

Written by