Παρουσίαση του παπουτσιού τρεξίματος Boost της adidas.

Η παρουσίαση του νέου παπουτσιού boost της Adidas, έγινε σήμερα στο κατάστημα της Adidas στο Ν. Ψυχικό. Δημοσιογράφοι, αθλητές καθώς και καλλιτεχνικός κόσμος κατέκλυσε το κατάστημα που έδινε το στίγμα του στην λεωφόρο με τα ιδιαίτερα φωτορυθμικά και την συνοδεία μουσικής.

Στην βιτρίνα του καταστήματος κυριαρχούσαν τα banner καθώς και δείγματα του νέου παπουτσιού. Στο εσωτερικό του καταστήματος είχαν στηθεί ειδικά εργομετρικά προκειμένου να αποδείξουν στο κοινό την μείωση των κραδασμών σε όσους χρησιμοποιήσουν το νέο μοντέλο.

Είχαν στηθεί ειδικοί διάδρομοι, καθώς και διάδρομοι γυμναστηρίου. Το προσωπικό πολύ πρόθυμο, να μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε το νέο μοντέλο boost. Κάναμε τεστ τρέχοντας στους ειδικούς διαδρόμους, εκκίνηση, sprint κλπ.

Οταν το φοράς, αισθάνεσαι ότι φοράς μία κάλτσα και μόλις σηκωθείς η αίσθηση που δίνει είναι σαν να πετάς. Εξαιρετική εφαρμογή !!!!!!!!!

Πέρα από το μαύρο ζευγάρι που δοκιμάσαμε, είδαμε το boost σε εκπληκτικό τυρκουάζ και φοβερό κόκκινο !!!

Στο τέλος συναντήσαμε τον ηθοποιό Θωμά Πρωτόπαππα, ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα έρθει να τρέξει σε έναν αγώνα τριάθλου που θα διοργανώσουμε!!!

Κείμενο : Ψαρέλη Μαρία – Email : mariapsareli@yahoo.com

Φωτογραφίες : Μαρία Ψαρέλη & Ευτυχία Φιλαλήθη (filalithi@marketblink.gr)

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message