Νέος General Manager για το adidas Group Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Hertzogenaurach / Αθήνα – Το  adidas Group ανακοινώνει ότι ο Lawrence Norman, σημερινός Vice President του adidas Global Basketball, θα αναλάβει το ρόλο του General Manager Νοτιανατολικής Ευρώπης για το adidas Group από την 1η Ιουλίου 2014. Για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, ο Lawrence Norman θα εγκατασταθεί στην Αθήνα και θα αναφέρεται απευθείας στον Andreas Gellner, το σημερινό General Manager Νοτιανατολικής Ευρώπης, o οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Managing Director του adidas Group Νοτίου Ευρώπης. Ο Andreas Gellner ανέλαβε την αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης το 2011, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο. Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, κατάφερε να ηγηθεί της εταιρείας με ιδιαίτερη επιτυχία σε μια περίοδο αλλαγών, εξασφαλίζοντας την κερδοφορία και ενισχύοντας την ηγετική θέση του Ομίλου στην περιοχή. Στο νέο του ρόλο, ο Andreas Gellner θα αναφέρεται απευθείας στον Gil Steyaert, Managing Director του adidas Group Δυτικής Ευρώπης.

Ο Lawrence Norman είναι Αμερικανός και βρίσκεται στο adidas Group για περισσότερα από 19 χρόνια, έχοντας εργαστεί σε διάφορες θέσεις για την εταιρία, σε χώρες όπως το Ισραήλ, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του Vice President του adidas Global Basketball, έχοντας καταφέρει να ενισχύσει τη θέση της adidas στον τομέα του μπάσκετ, συνάπτοντας μεταξύ άλλων και τη συμφωνία για τη συνεργασία της εταιρείας με το ΝΒΑ (Νational Basketball Accosiation). Πριν από αυτό απασχολήθηκε σε διάφορες θέσεις στην adidas σε τομείς όπως το Global Communications, το Sports Marketing και το Product Range Management. O Lawrence Norman υπήρξε επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ στο Ισραήλ, ενώ πριν από λίγους μήνες έτρεξε τον πρώτο του Μαραθώνιο, στη Βοστόνη. Για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, ο Lawrence Norman θα μετακομίσει από το Πόρτλαντ στην Αθήνα.

 

 

Σχετικά με το adidas Group

To adidas Group είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο αθλητικών ειδών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και lifestyle προϊόντων υπόδησης, ένδυσης και εξοπλισμού, μέσω των brands: adidas, Reebok, ΤaylorMade, Rockport και Reebok-CCM Hockey. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Herzogenaurach της Γερμανίας και ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 50.000 ανθρώπους παγκοσμίως και κατέγραψε πωλήσεις άνω των €14,5 δις. για το 2013.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message