Xterra Swim Chalenge.

Δελτίο Τύπου. Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων της Αττικής, στο South Coast στη Βούλα, το XTERRA καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα αγώνα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας σε 3 διαφορετικές αποστάσεις,  1000m, 2500m & 5000m.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους, αφού η ποικιλία των αποστάσεων δίνει την δυνατότητα τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους κολυμβητές να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους, σε ενα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον με την εγγύηση της έμπειρης ομάδας του XTERRA Greece.

Αθλητισμός, διασκέδαση και αναψυχή, συνδυάζονται αρμονικά στην ξεχωριστή παραλία του South Coast και η εμπειρία που θα ζήσουν όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές του αγώνα αναμένεται ξεχωριστή!

Μετά το τέλος των αγώνων, θα ακολουθήσει Beach Party με δυνατή μουσική.!!

XTERRA Greece – Ζήσε Περισσότερα!

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 24 Μαίου 2014

Ώρα Εκκίνησης: 17.00

Αποστάσεις-Διαδρομές: 1.000 μέτρα (μικρή απόσταση)

2.500 μέτρα (μεσαία απόσταση)

5.000 μέτρα (μεγάλη απόσταση)

  

Όλες οι αποστάσεις και οι διαδρομές θα μετρηθούν με ακρίβεια με προϊόντα της Garmin και θα είναι σύντομα διαθέσιμες στους αθλητές μέσω της εφαρμογής του Garmin Connect, την δωρεάν On line κοινότητα της Garmin.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής για την μικρή, μεσαία και μεγάλη απόσταση έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους. Οι κάτω των 18 ετών έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη μικρή απόσταση των 1000 μέτρων.

 

Κατηγορίες: 16-30 ετών

31-45 ετών

46-60 ετών

61 +

                       Κατηγορία Wetsuit (για όσους χρησιμοποιήσουν στολή κολύμβησης)

 

 

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις της ημέρας.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τοποθετήσουν το chip χρονομέτρησης στο πόδι στον δεξιό ή αριστερό αστράγαλο και οφείλουν να το επιστρέψουν αφού ολοκληρώσουν τον αγώνα τους.

 

Υγειονομική κάλυψη: Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα.

 

Ναυαγοσώστες: Την Ναυαγοσωστική κάλυψη της διοργάνωσης θα αναλάβει η έμπειρη και εγγυημένη ομάδα της LIFEGUARD HELLAS www.lifeguardhellas.gr Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανός αριθμός από ναυαγοσώστες στη διαδρομή της κολύμβησης σε πλωτά ή άλλα μέσα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια αν αυτό

απαιτηθεί. Σε περίπτωση που αισθανθείτε αδιαθεσία ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνεχίσετε κουνήστε τα χέρια σας πάνω κάτω ή κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο πλωτό μέσο.

 

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, ισοτονικό και ενεργειακά gel, για την τροφοδοσία των αθλητών της μεγάλης απόστασης στην έξοδο τους από το νερό αφού ολοκληρώσουν την πρώτη στροφή.

 

Κόστος Συμμετοχής:  Μικρή, μεσαία και μεγάλη απόσταση 20€.

Παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν.

 

Αιτήσεις Συμμετοχής: Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.xterragreece.com.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχει αποσταλεί η αίτηση/υπευθυνη δήλωση στο email: info@xterragreece.com ή στο fax: 210- 3249700 κkαι να έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή του ποσού στον κάτωθι τραπεζικό Λογαριασμό εντός 3 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης.

Eurobank

Αρ.Λογ: 00260142960200328084

ΙΒΑΝ: GR9502601420000960200328084

Δικαιούχος: Κων/νος Κουμάργιαλης & Σια Ε.Ε

 

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω e-banking.

Για Πληροφορίες/Διευκρινήσεις στο 6934-696191 ή 210 3716376 Κος Κουμάργιαλης Κων/νος

 

Κανονισμοί: Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit). Δεν επιτρέπονται* άλλου είδους πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα

 

 

όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πριν την εκκίνηση, με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

* Μόνο για την κατηγορία 60+ θα επιτραπεί η χρήση μάσκας και αναπνευστήρα

Άφιξη Αθλητών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο της διοργάνωσης τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν από την Γραμματεία των αγώνων το chip χρονομέτρησης και το σκουφάκι.

Υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες και χώροι αποδυτηρίων για τους αθλητές για χρήση πριν και μετά τους αγώνες.

 

Απονομές: Μετά την ολοκλήρωση όλων των αποστάσεων θα ακολουθήσουν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και τεχνικό t-shirt.

 

Περισσότερες πληροφορίες/αιτήσεις συμμετοχής στο www.xterragreece.com

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message