“Εισαγωγικό μάθημα στο Ορεινό Τρέξιμο’’ με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο

Το Σαββάτο 19 Ιανουαρίου το AlpamayoPRO, η SalomonHellas και η SUUNTO Hellas ανοίγουμε τις δραστηριότητες μας για την νέα χρονιά και σας προσκαλούμε στην Πάρνηθα για ένα ‘’Εισαγωγικό μάθημα στο ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ’’. Έχοντας ως βάση το φιλόξενο καταφύγιο Φλαμπούρι δύο πολύ γνωστοί και έμπειροι αθλητές της Salomon και του AlpamayoPRO θα τρέξουν μαζί σας στη γύρω περιοχή και στα υπέροχα μονοπάτια της θα σας διδάξουν τις βασικές τεχνικές για να τρέχετε σε αυτά με ταχύτητα αλλά και ασφάλεια.

Στο τέλος της δρομικής εξόρμησης θα ανακάμψουμε με ζεστό τσάι στο καταφύγιο και όλοι μαζί θα συζητήσουμε για το ορεινό τρέξιμο αναλύοντας τις τεχνικές που διδάχθηκαν λίγο πριν στο βουνό.

Στα πλαίσια του μαθήματος θα γίνει παρουσίαση του απαραίτητου δρομικού εξοπλισμού καθώς και της προετοιμασίας που απαιτείται για να αυξήσετε την απόδοση σας ως δρομείς

Το πρόγραμμα θα ”τρέξουν’’, ο Brand Ambassador της Salomon Hellas Νίκος Κωστόπουλος και ο αθλητής μας και μέλος της διεθνούς ομάδας της Salomon Δημήτρης Θεοδωρακάκος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε χομπίστα αλλά και συστηματικό δρομέα, είναι ‘’μη ανταγωνιστικό’’, και σκοπός του είναι, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και η βελτίωση των ικανοτήτων σας στο ορεινό τρέξιμο καθώς και η εξοικείωση με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τους «τυχερούς» συμμετέχοντες θα περιμένουν και κάποιες εκπλήξεις στο πνεύμα των ημερών!

Το σεμινάριο είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ αλλά θα υπάρξει περιορισμός του αριθμού των συμμετοχών λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του καταφυγίου.

Για Δηλώσεις συμμετοχής αλλά και περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την εκδήλωση θα υπάρξει σύντομα νέα ενημέρωση.

 

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message