Δευτέρα 24/5/2021 – Webinar “Η προπονητική για το swimrun: Από αρχάριος σε elite αθλητής»

Δευτέρα 24/5/2021 – Webinar “Η προπονητική για το swimrun: Από αρχάριος σε elite αθλητής»

Monday 24/5/2021 (21:30) Webinar: “SwimRun training with Envol Swimrun Head Coach Nicolas Remires : From Novice to Elite”

Το Triathlon Lab με μεγάλη χαρά και τιμή φιλοξενεί τη Δευτέρα 24/5 έναν από τους κορυφαίους προπονητές swimrun  διεθνώς, τον Coach Nicolas Remires.

O Coach Remires θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές στο χώρο του swimrun και είναι από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στο άθλημα διεθνώς.

Ο ιδρυτής του Triathlon Lab Γιάννης Ψαρέλης μας δήλωσε σχετικά : “Ευχαριστούμε τον Coach Remires που θα είναι μαζί μας και θα μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του στο swimrun, ένα άθλημα που αναπτύσσεται εξαιρετικά γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Με πολύ ανυπομονησία περιμένουμε τη διάλεξή του. Ο κάθε αθλητής ή προπονητής οφείλει κάθε μέρα να αναπτύσσεται και γνωστικά. Κάθε μέρα μαθαίνουμε νέα πράγματα και δεν υπάρχει καλύτερη πηγή γνώσης από τους κορυφαίους προπονητές και αθλητές. Το γνωστικό ταξίδι του τριάθλου & των multisports είναι ταξίδι διαβίου μάθησης  και προτείνουμε σε όλους να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του coach Remires. »

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την διάλεξή του δηλώστε συμμετοχή :

Triathlon Lab Athens

Email : smartsportcoach@hotmail.com

Μερικά σύντομα λόγια για την εισηγητή του σεμιναρίου

Ο Nicolas Remires είναι ο ιδρυτής του Envol Swimrun το οποίο είχε  ξεκινήσει ως Envol Coaching. Η προπονητική εταιρεία του Nicolas Remires επικεντρωνόταν σε αθλητές  τριάθλου, τρεξίματος και κολύμβησης.

Καθώς το ενδιαφέρον και η εμπειρία του από το swimrun μεγάλωνε, οι πελάτες άρχισαν επίσης να προσανατολίζονται περισσότερο στο swimrun.

Η ομάδα Envol ξεκίνησε ως μια μικρή ομάδα προπόνησης στη Στοκχόλμη. Ήταν η πρώτη ομάδα swimrun και η φήμη της ομάδας και οι αθλητές εξαπλώθηκαν γρήγορα στη διεθνή σκηνή swimrun και μέσα σε λίγα χρόνια η Team Envol είχε μέλη σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Σήμερα έχει περίπου 160 μέλη από 20 χώρες!

Πριν από λίγα χρόνια το όνομα της επιχείρησης άλλαξε σε Envol Swimrun.

Προπονητική Φιλοσοφία

«Το Swimrun είναι για όλους. Αυτή είναι η βάση προπόνησης με το Envol Swimrun. Η καθοδήγηση των ατόμων έχει να κάνει με την πραγματοποίηση των δυνατοτήτων τους. Όλοι μπορούν να βελτιωθούν. Η δουλειά σου ως προπονητής είναι να κατανοήσεις τον αθλητή και μετά να μπορείς να λάβεις το καλύτερο από αυτόν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν θέσει όρια για τον εαυτό τους που πρέπει να «αμφισβητηθούν». Ο καλύτερος τρόπος για να ωθήσετε αυτά τα όρια είναι να κάνετε το αθλητή να δοκιμάσει κάτι νέο, να το κάνετε να συνειδητοποιήσει ότι είναι σε θέση να κάνει περισσότερα από ό, τι θα πίστευε.

Όταν παίρνετε για πρώτη φορά έναν νέο πελάτη/ αθλητή, είναι σημαντικό να γνωρίσετε πολύ καλά τον αθλητή και, στη συνέχεια, να προσαρμοστείτε και να προχωρήσετε σύμφωνα με το επίπεδό του.. “

Swim Run Coach Remires
Swim Run Coach Remires

Written by