Νίκησαν τα φαβορί στο Biathlon

Ο Καραμίχας Κλεάνθης και η Κιουρκενίδου Χριστίνα ήταν οι νικητές του Κυπέλλου Διάθλου, της πρώτης αγωνιστικής εκδήλωσης του 2013 για την ΕΟΧ.

Το Μέτσοβο φιλοξένησε, οργάνωσε με επιτυχία για ακόμη μια φορά, έναν “ειδικό αγώνα” την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου και με σύμμαχο τις εξαιρετικές χιονοδρομικές συνθήκες οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό για να αποδείξουν τη βελτίωση της αγωνιστικής τους κατάσταση στο αγώνισμα του Σπριντ.

Στους άντρες η μάχη ήταν έντονη ιδιαίτερα στα πρώτα 5 χλμ μεταξύ των Καραμίχα, Νάκα και Κάππα αλλά ο πρώτος αυτή τη φορά ήταν πολύ καλός, και στο σκι εκτός την σκοποβολή, και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Στις μικρότερες ηλικίες οι Κυριαζής, Παπάσης (πολύ καλό σκι) και Νιμπήτης ήταν ένα επίπεδο παραπάνω από τους υπόλοιοπους και απέδειξαν γιατί αποτελούν μέλη της Ε.Ο. Η Κιουρκενίδου – εκμεταλλεύτηκε την απουσία Τσακίρης και Μπούμπας – κέρδισε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο και έδειξε αισθητή βελτίωση – κυρίως στο σκι – συγκριτικά με τους περσινούς αγώνες. Στις παιδικές ηλικίες ξεχώρισαν οι Κ. Μάκης, Ν. Τσουρέκας και Ε. Αναστασιάδου.

galerie_biathlon_01

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message