3ο ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

3ο ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix

Τρέχουμε στην πιο όμορφη διαδρομή της Αθήνας

Κυριακή 29 Μαΐου και ώρα 8:30π.μ.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού  Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο αθλητικός σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» (Feel Good Sports Club) διοργανώνουν το 3ο AtticaBankRun & Fun Grand Prix που θα γίνει στην πιο όμορφη διαδρομή της Αθήνας την Κυριακή  29 Μαΐου 2016 με εκκίνηση στις 8.30π.μ. από την Πύλη Αδριανού. Συμμετέχουν οι πρωταθλητές Αναστασία Καρακατσάνη,  Κώστας Πούλιος,  Γιώργος Μενής,  Αλέξανδρος Πιπερής,  Angelina Navaro,  Φώτης Ρηγόπουλος και  Χριστίνα Σαμπατακάκη και στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Η εκκίνηση των αγώνων  των 5χλμ και 10χλμ, αλλά και του αγώνα βάδην 5χλμ θα γίνει στις 8.30π.μ., ενώ το 1χλμ των παιδιών στις 10π.μ

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει μέσα από την Πύλη Αδριανού, συνεχίζει στην Πλάκα, Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, Κεραμεικός (δίπλα από τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αρχαίας Αθήνας) με επιστροφή Θησείο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Πύλη Αδριανού τερματισμός για τα 5χλμ..
Για τα 10 χλμ επαναλαμβάνεται η διαδρομή δυο φορές.

Μέρος των εσόδων θα δωθεί στα Παιδικά Χωριά SOS, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων(Κ.Υ.Α.Δ.Α)
Θα λάβουν μέρος Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων Running Teams, running clubs κλπ. Θα υπάρξουν πολλά δώρα (T-Shirts, εργομετρικές αξιολογήσεις ERGO LIFE, δωρεάν προπονητικές αξιολογήσεις με κλήρωση!). Ακόμα για όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα υπάρξουν αναμνηστικά μετάλλια, ειδικά σχεδιασμένα για τον αγώνα.

Όλοι οι δημότες Αθηναίων μπορούν να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στον τελικό του αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου 2016 στην Αθήνα!

Για πληροφορίες και εγγραφές στον τελικό αγώνα ATTICA BANK 3o RUN&FUN Grand Prix στην Αθήνα : www.feelgoodsports.gr
Οι εγγραφές στον αγώνα κλείνουν στις 25.5.2016 στις 17:00

Εκκίνηση – Τερματισμός: Πύλη Αδριανού
Ώρα εκκίνησης αγώνα: 08:30 π.μ.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message