3ο adidas Open Run

Δελτίο Τύπου. Μετά το κέντρο της Αθήνας και την Παραλία Φαλήρου, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 runners, η πιο fun παρέα της πόλης ανεβαίνει βόρεια. Η εκκίνηση του 3ου adidas Open Run της χρονιάς, με θέμα #BoostAthenswithstyle, θα δοθεί στον προαύλιο χώρο του GoldenHallστο Μαρούσι, την Τετάρτη 28 Μαΐου στις 19:00 (προσέλευση 17:30 ως 18:30). Η διαδρομή θα διασχίσει το ΟΑΚΑ ενώ στο χώρο της εκκίνησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή ρούχων runningαλλά και την τεχνολογία BOOST που έφερε την επανάσταση στο τρέξιμο.

 

Φόρεσε την πιο stylish διάθεσή σου και έλα να απολαύσεις το τρέξιμο με την παρέα σου, με super διάθεση και πολύ στυλ! Στο 3ο adidas Open Run της χρονιάς τρέχεις φορώντας το αγαπημένο σου running outfit, αυτό που νιώθεις ότι σου πάει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα! Στο σημείο συνάντησης, θα σε περιμένει Fashion Teamγια να σου δώσει τα απαραίτητα tips αλλά και να σε βοηθήσει να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου χρώματα και σχέδια ώστε να νιώθεις όμορφα σε κάθε σου βήμα! Οι runners με τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις που θα επιλεχθούν από το Fashion Team, θα κερδίσουν adidas running outfits!

 

Ειδικά οι συμμετέχοντες του 3ου adidas Open Run της χρονιάς που θα παραδώσουν το bib τους στο καταστήματα adidas στην Αθήνα, θα μπορούν να αποκτήσουν adidas running εξοπλισμό αλλά και προϊόντα της σειράς adidas by Stella McCartney, σε special prices, από την έναρξη του Open Run στις 28.05 στις 19:00 μέχρι και την Παρασκευή 30 Μαΐου, αποκλειστικά στα καταστήματα adidas στην Αθήνα.

Written by

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message